Lidia Fecioru, leac pentru sfărâmarea pietrelor din rinichi şi curăţarea corpului de metale grele: „Bem câte trei căni pe zi, o perioadă de timp”

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Lidia Fecioru a dezvăluit leacul care sfărâmă pietrele din rinichi şi curăţă corpul de metale grele.

Lidia Fecioru a fost invitată cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, acolo unde a dezvăluit ceaiul care reuşeşte să sfărâme cu uşurinţă pietrele la rinichi, dar elimină și metalele grele din corp. 

Ceaiul care distruge pietrele din rinichi şi curăţă corpul de metale grele

Specialista susține că ceaiul de rădăcină de brustre este cel mai bun leac pentru pietrele de rinichi. Acesta se poate consuma și în formă de ceai, dar poate fi și mestecat, dacă este verde și proaspăt cules. 

„Cum merge calgonul prin mașina de spălat, așa merge ceaiul de rădăcină de brustre. Şi nu numai ceai. Noi îl putem face pulbere și să îl bem cu apă, îl putem face ceai, îl putem mesteca dacă este verde, proaspăt cules. Dacă este uscat, îl dăm prin râșniță, îl face praf, luăm câte o jumătate de linguriță în ceai, de trei ori pe zi.

Îl bem cu apă sau ne facem ceai și bem câte trei căni pe zi, o perioadă de timp.

Mai sunt bune și alte plante pentru pietrele de la rinichi, numai că nu le sfărâmă. În schimb, brusturele le și sfărâmă. Rădăcină de brusture foarte e foarte bună pentru tot corpul,  scoate toate metalele grele din organism.”, a spus Lidia Fecioru. 

Lidia Fecioru, despre planta care îmbunătățește calitatea sângelui și scade colesterolul

„Tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc (cum apare în imagine). Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile. Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul. 

”Se prăjesc 6 căței de usturoi în coajă cu o picătură de ulei sau în tigaie în care nu se lipește. Mâncați timp de 24 de ore, toți 6 o dată dimineața sau seara. Curățați coaja înainte să mâncați. Nu foarte arși, sunt foarte buni. Mâncați timp de o lună. Rețeta asta luptă cu radicalii liber, usturoiul este antioxidant, crește imunitatea, îmbunătățește calitatea sângelui, scade colesterolul și este ca un sterilizator pentru organism. Nu ustură și nu păstrează mirosul specific usturoiului” a spus Lidia Fecioru la Antena 3. 

Sucul care curăță rinichii

"Astăzi voi oferi un leac pentru cei cu afecțiuni renale. Am văzut tot felul de oameni care au rămas cu rămășițe renale după covid, adică cu pielonefrită. Această pielonefrită este o boală care, de altfel, se moștenește. Pentru persoanele cu această afecțiune este recomandat sucul de ridichie neagră peste care se pun și 300 g de miere. Se iau câte 2 linguri înainte de masă și înainte de culcare. Ceaiul de măceșe este iarăși foarte bun atunci când ai această afecțiune. Să bei acest ceai deja trebuie să fie ca un stil de viață. Pepenele trebuie și el să fie nelipsit din dieta persoanelor cu această afecțiune.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Citește și: Alimentul considerat a fi „aur” pentru ficat și creier. Lidia Fecioru: „Avem nevoie de el”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel