Lidia Buble, un adevărat pericol pe șosele. Ce nu știe artista să facă când este la volan

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Buble, sursa instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa instagram

Lidia Buble a recunoscut ce nu știe să facă atunci când se află la volan. Artista este un pericol pe șosele.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie puternică, ambițioasă și conștientă pe deplin de atuurile sale, și nu doar de cele ce țin doar de muzică. Pe lângă toate astea, Lidia Buble este și deținătoarea unei bijuterii pe patru roți în valoare de 50.000 de euro, iar modelul poate ajunge și la 75.000 de euro.

Deși deține permis de conducere de mai mulți ani, artista a recunoscut în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV că îi place viteza și că are probleme cu unele semne de circulație și că i-ar fi frică acum să mai dea examenul pentru permis auto.

Cu toate astea, până acum, artista a avut parte doar de două evenimente neplăcute în trafic, dar nu majore, ci s-au soldat cu niște zgârieturi pe mașină. 

Doua evenimente am avut in trafic, dar nu grave. Conduc cu atentie, dar trebuie sa recunosc ca imi place viteza. Dar sunt un sofer foarte bun. Nu mai semnele, efectiv nu le mai stiu. In ziua de azi e mai simplu cu waze-ul. Daca ar fi sa mai dau examenul de permis, mi-ar fi frica”, a spus Lidia Buble, care a greșit însă la mai toate întrebările testului cu semne de circulație, dat, în direct, de Cove, la ”Vorbește lumea”.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel