Lidia Buble, surprinsă de un admirator secret: "Data viitoare lasă și tu un bilețel"

Data publicării:

Lidia Buble a avut parte de o surpriză neașteptată la ceas de seară, chiar de un admirator secret.

Lidia Buble este fără dar și poate una dintre cele mai apreciate și iubite atiste de la noi, iar asta se poate observa cu ochiul liber dacă privim numărul de persoane care o urmăresc în mediul online, dar și miile de aprecieri pe care le primește la postările ei. Lidia Buble se poate lăuda cu un corp perfect, ca tras prin inel, iar fotografiile pe care le publică în mediul online sunt de-a dreptul incendiare, astfel că nu-i de mirare câți bărbați o admiră și o curtează.

Lidia Buble, surprinsă de un admirator secret

De când se declară o femeie singură, bărbații se întrec în gesturi care să o impresioneze pe frumoasa blondină. Asta s-a întâmplat și recent când Lidia Buble a avut parte de o surpriză neașteptată din partea unui admirator secret. Aceasta a primit la ceas de seară un superb buchet de trandafiri roșii pe care artista i-a fotografiat imediat și i-a postat pe rețelele de socializare, alături de un mesaj pentru cel care a făcut acest gest.

„Anonimule, data viitoare lasă și tu un bilețel cu numele...”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei cu buchetul de trandafiri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel