Lidia Buble și-a sters toate fotografiile de pe Instagram. Ce se întâmplă cu fosta iubită a lui Răzvan Simion

Data publicării:
Lidia Buble, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa foto Instagram

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii după ce și-a sters toate fotografiile de pe Instagram. De ce a luat această decizie frumoasa artistă?

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Melodiile ei sunt în toate topurile muzicale și se bucură de o comunitate extinsă de fani pe rețelele de socializare. Artista este urmărită de peste 1,4 milioane de persoane, iar pe Facebook, de peste 720.000.


Lidia Buble și-a sperit fanii după ce și-a sters toate postările de pe Instagram, iar la profil și-a pus un fundal negru. Majoritatea oamenilor au crezut că aceasta are un deces în familie și i-au transmis condoleanțe. De fapt, Lidia Buble își dorește să treacă printr-un detox de rețelele de socializare, potrivit declarațiilor oferite de PR-ul vedetei, anunță playtech.ro.


Lidia Buble își lansează propriul parfum: Este creat după chipul și asemănarea emoțiilor


Lidia Buble se bagă în afaceri și își lansează propriul parfum. Acesta se va numi „Karma”. 


„Iubiților, sunt super super entuziasmată pentru că, în sfârșit, pot face anunțul prin care vă spun că lansăm KARMA. Parfumul care este creat după chipul și asemănarea emoțiilor, călătoriilor și experiențelor mele și care miroase divin. Este un parfum unisex, executat integral din ingrediente naturale și obținute etic, deci este vegan friendly și cruelty free întrucât nu se testează pe animale”, a anunțat Lidia Buble în luna decembrie. 


Lidia Buble și-a sculptat talia. Care este secretul artistei: „Mi-a conturat și formele corpului”


De mai bine de trei ani de zile, Lidia Buble își respectă cu sfințenie ședințele de masaj cu bambus, pe care le face cu tehnicianul maseur, Dan Bujor.


„Tehnica lui Dan mi-a redat un aspect al pielii ca de bebeluș, dar mi-a conturat și formele corpului. Pielea îmi este mai catifelată, mult mai fermă și, mai mult decât atât, am reușit să scap de excesul de apă din organism. Recunosc că sunt dependentă de sport și de masajul cu bambus. Alimentația mea este foarte sănătoasă, iar acest lucru completează perfect stilul meu de viață.”, declară Lidia Buble.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel