Lidia Buble și-a găsit mașina vandalizată. Artista i-a transmis făptașului un mesaj dur: "Îmi este milă de tine"

Data actualizării: | Data publicării:

Lidia Buble a avut un șoc când și-a găsit bijuteria pe patru roți vandalizată. Artista a transmis și un mesaj dur celui care a făcut acest gest.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, din această cauză ese greu de necrezut că cineva ar vrea să-i facă rău intenționat. Chiar dacă pare că are o viață pefectă și nu duce lipsă de nimic, se pare că nu este ocolită de necazuri. Recent, frumoasa blondină a povestit pe Instagram ce s-a întâmplat cu mașina ei de lux.

Lidia Buble și-a găsit mașina zgâriată!

Artista ține extre de mult la bijuteria ei pe patru roți, motiv pentru care a răbufnit în momentul în care a găsit pe ea zgârieturi ce păreau a fi făcute intenționat cu cheia.

Artista le-a povestit urmăritorilor ei ce a pățit și a ținut să le transmită și un mesaj dur celor care au făcut acest lucru.

"Nu pot să înțeleg oamenii care fac așa ceva, sincer. Ce să zic? Îți mulțumesc frumos. Ești o drăguță sau un drăguț.(...) Cineva mi-a zgâriat mașina intenționat cu o cheie, se vede clar că a fost făcută cu o cheie zgârietura. Nu înțeleg, sincer. Îmi este milă de tine. Să știi că pe mine nu ai reușit să mă superi. Mă doare sufletul puțin pentru iubita și scumpa mea mașină, dar nu înteleg cu ce te-a ajutat treaba asta sau dacă te-a făcut să te simți mai bine. Dacă te-a făcut să te simți mai bine, atunci eu mă bucur pentru tine și mă simt și eu bine pentru tine. Sper măcar să te gândești la ce ai făcut și să-ți pară rău și să nu mai repeți.", a spus Lidia Buble pe rețelele de socializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel