Lidia Buble sfidează vremea. În ce ipostază incendiară s-a fotografiat artista

Data actualizării: | Data publicării:

Vremea rece de afară nu o afectează deloc pe Lidia Buble, asta pentru că artista a plecat în vacanță, departe de România.

Lidia Buble se numără printre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Sătulă de temperaturile scăzute din termometre, artista a plecat departe de România, acolo unde se bucură din plin de nisipul fierbinte pe care se pozează în tot felul de ipostaze care pun pe jar și cei mai insensibili bărbați. Lidia Buble se pote lăuda cu un corp aproape perfect, motiv pentru care nu ezită să îl expună ori de câte ori are ocazia.

Lidia Buble, ipostază fierbinte, în costum de baie

Artista s-a fotografiat în timp ce sorbea dintr-o nucă de cocos, la umbra palmierilor, acoperită doar de un costum de baie minuscul care i-a lăsat la vedere formele perfecte lucrate în sala de fitness. Lidia Buble și-a scos posteriorul la înaintare și a arătat, din nou, ceea ce toată țara știa deja: faptul că este o femeie superbă. Și cum își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, artista a împărtășit și cu ei câteva fotografii din vacanță.

 

La vederea fotografiilor fierbinți cu Lidia Buble, fanii au înroșit butonul de like și au complimentat-o pe artistă pentru felul în care arată: "O femeie superbă/ Ești minunată/ Perfecțiune la suprem" , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel