Lidia Buble, schimbare radicală de look. Cât de bine îi stă artistei cu părul creț /VIDEO

Data publicării:
Lidia Buble, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa foto Instagram

Lidia Buble este într-o continuă schimbare, vedeta este foarte preocupată de felul cum arată și încearcă să fie cât mai originală. 

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă este singură de mai bine de nouă luni de zile, vedeta este foarte mândră de felul cum arată și nu ezită să își pună frumusețea în valoare ori de câte ori are ocazia. Lidia Buble este într-o continuă schimbare și vrea să își dea pe spate fanii de pe Instagram cu fiecare postare. 


Artista s-a făcut creață și a vrut să le arate și fanilor noua ei imagine. Bineînțeles că a urcat un videoclip pe rețelele de socializare, iar fanii au rămas plăcut surprinși de cât de bine îi stă vedetei cu noul look. 


„Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a declarat Lidia Buble, în urmă cu ceva timp, la PRO TV PLUS.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel