Lidia Buble, primele declarații după despărțirea de actorul cubanez: „Niciodată nu există un singur vinovat”

Data publicării:
Lidia Buble și Harlys Becerra, foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble și Harlys Becerra, foto Instagram

Lidia Buble și Harlys Beccera și-au spus adio pentru totdeauna. Vedeta a confirmat oficial despărțirea de celebrul actor. 

Lidia Buble a oferit primele declarații despre despărțirea de Harlys Beccera. Chiar dacă fanii se așteptau să o vadă pe frumoasa artistă în rochia de mireasă, iată cu povestea lor de dragoste a luat sfârșit, spre uimirea tuturor. 


Lidia Buble și Harlys Beccera și-ar fi spus adio chiar după ce vedeta s-a întors din competiția Asia Express. Motivul ar fi fost chiar distanța prea mare și competiția la care frumoasa cântăreață a participat. 


„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop. Niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a spus Lidia Buble într-o emisiune TV, potrivit spynews.ro.


Lidia Buble spune că mereu a rămas în relații bune cu foștii iubiți și niciodată nu păstrat ură sau supărare. În plus, vedeta a amintit și de relația cu Răzvan Simion, iar la adresa lui a avut doar cuvinte de laudă. 


„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat.


Uite, cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, a adăugat ea.


Lidia Buble, o nouă idilă amoroasă cu un cunoscut om de afaceri


Lidia Buble a fost suprinsă pe străzile din capitală alături de un renumit om de afaceri. Despre Horațiu Nicolau este vorba, cel care i-ar fi furat inima blondinei chiar înainten de sărbători. Cei doi porumbei au fost surprinși la un restaurant de lux din București, potrivit Mediaflux.ro. 


Chiar dacă gesturile romantice au lipsit, omul de afaceri era în culmea fericirii alături de frumoasa artistă. Lidia Buble a păstrat distanța și a fost rezervată în ceea ce privește gesturile tandre, semn că vrea să țină departe de ochii curioșilor această idilă amoroasă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel