Lidia Buble, o nouă idilă amoroasă cu un cunoscut om de afaceri. Cum au fost surprinși cei doi porumbei

Data publicării:
Lidia Buble, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa foto Instagram

Lidia Buble l-a uitat deja uitării pe actorul cubanez Harlys Becerra. Vedeta a fost surprinsă în compania unui afacerist celebru. 

Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și actorul cubanez Harlys Becerra ar fi ajuns la final. Cei doi și-ar fi spus adio chiar după ce vedeta s-a întors din competiția Asia Express. Motivul ar fi fost chiar distanța prea mare și competiția la care frumoasa cântăreață a participat. Vedeta nu a suferit prea mult după celebrul actor și a decis să dea o nouă șansă iubirii. 


Lidia Buble a fost suprinsă pe străzile din capitală alături de un renumit om de afaceri. Despre Horațiu Nicolau este vorba, cel care i-ar fi furat inima blondinei chiar înainten de sărbători. Cei doi porumbei au fost surprinși la un restaurant de lux din București, potrivit Mediaflux.ro


Chiar dacă gesturile romantice au lipsit, omul de afaceri era în culmea fericirii alături de frumoasa artistă. Lidia Buble a păstrat distanța și a fost rezervată în ceea ce privește gesturile tandre, semn că vrea să țină departe de ochii curioșilor această idilă amoroasă. 


Despărțirea de Harlys Becerra a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că vedeta era gata să îmbrace rochia de mireasă. Chiar dacă nu a făcut declarații despre aceste evenimente amoroase din viața ei, vedeta părea mai îndrăgostită ca niciodată de actorul cubanez. 


„ Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.


În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram, în urmă cu ceva timp. 

 

Citește și: Ea este noua iubită a lui Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru, câștigătoarea celui de-al treilea sezon iUmor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel