Lidia Buble l-a dat uitării pe Răzvan Simion. Artista, gesturi tandre cu un alt bărbat /FOTO

Data publicării:

Lidia Buble iubește din nou? Vedeta a fost surprinsă în ipostaze romantice cu un bărbat misterios. 

Lidia Buble l-a dat uitării pe Răzvan Simion la un an de la despărțire. Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după aproape șase ani de relație, iar lumea showbiz-ului a fost în stare de șoc.


Răzvan Simion  a spus în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, mai în glumă, mai în serios, că cei vinovați după despărțire sunt bărbatul și mama lui, lucru care a amuzat publicul de acasă.


Artista a transmis și ea un mesaj cu subînțeles fostului ei iubit.


„Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent de cât de mult ar încerca.


Gândește-te la viața ta ca la o casă. Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria?”, a spus Lidia Buble într-un InstaStory.


Lidia Buble trăiește o nouă poveste de iubire alături de un bărbat misterios?


Artista a plecat într-un loc de vis pentru câteva zile de relaxare și din postările ei de pe rețelele de socializare pare că este însoțită de un bărbat msiterios. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre pe internet, iar fanii sunt curioși să afle cine i-a furat inima vedetei. 


Lidia Buble a plecat într-o vacanță de lux în Ibiza, dar nu a dezvăluit cine este bărbatul alături de care se distrează la maxim.

 

 

 

 

Răzvan Simion, marea dragoste a Lidiei Buble

 

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață.  Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat. Cred că aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”, a declarat Lidia Buble la ProTv.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel