Lidia Buble încă îl iubește pe Răzvan Simion. Ce spune artista despre fosta lor relația

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Buble, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa foto Instagram

Lidia Buble nu l-a putut uita pe Răzvan Simion, nici la un an de zile de la despărțire. Chiar artista le-a mărturisit fanilor că are încă sentimente pentru fostul iubit. 

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca relația dintre Lidia Buble și Răzvan să se termine în urmă cu un an. Cei doi au fost într-o relație de 5 ani și aveau planuri mari pentru viitor. Dar drumurile s-au separat, spre uimirea tuturor și mai ales spre dezamăgirea fanilor. 


Lidia Buble a organizat pe pagina ei de Instagram o sesiune de Adevăr/Fals, iar fanii au prins momentul potrivit pentru a afla mai multe despre despărțirea de Răzvan Simion. Întrebată dacă mai are sentimente pentru Răzvan, artista a uimit pe toată lumea cu un răspuns afirmativ. 


„Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a mărturisit Lidia Buble pe contul ei de Instagram.


Fanii nu s-au oprit aici și au vrut să afle mai multe despre cei doi, dar mai ales cât de greu sau ușor a trecut artista peste despărțire. Din nou, Lidia Buble a reușit să socheze și a afirmat că nu a suferit chiar deloc. 


„Fals. Nu, nu este adevărat că am suferit din dragoste anul trecut, pentru că eu niciodată nu iau decizii de care să nu fiu 100% sigură”, le-a spus Lidia fanilor de pe InstaStory. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel