Lidia Buble, în lenjerie intimă și întinsă pe podea. Fanii au rămas fără cuvinte / IMAGINI INCENDIARE

Data publicării:
Lidia Buble, foto instagram
Descriere foto: Lidia Buble, foto instagram

Lidia Buble și-a lăsat din nou fanii fără cuvinte, după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă, întinsă pe podea.

Lidia Buble este una dintre ele mai apreciate artiste de la noi. Pe lângă vocea inconfundabilă, frumoasa blondină se poate lăuda și cu un trup perfect, ca tras prin inel. Odată cu intrarea în noul an, artista a renunțat la inhibiții și își încântă fanii cu fotografii în cele mai provocatoare ipostaze. 

De când este o femeie singură, Lidia Buble adoptă tot mai multe ținute extrem de sexy, care îi pun în evidență formele perfecte și în care emană extrem de multă senzualitate. La câte eforturi face artista pentru a se menține în formă, nici nu-i de mirare că fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare sunt tot mai incitante. Blondina are mare grijă de felul în care arată și pe lângă sportul intens pe care îl face în sala de fitness, aceasta are și o dietă echilibrată.

Lidia Buble, ispostază provocatoare în lenjerie intimă

Așa cum și-a obișnuit fanii în ultima vreme cu fotografii în cele mai fierbinți ipostaze, Lidia Buble continuă să îi surprindă pe zi ce trece. Recent, îndrăgita artistă a publicat o fotografie interzisă cardiacilor. Îmbrăcată într-o lenjerie intimă minusculă, Lidia Buble s-a întins pe podea spre deliciul fanilor, care au putut să o admire în toată splendoarea ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Fanii nu s-au putut abține la vederea unei asemenea fotografii, astfel că i-au lăsat artistei sute de complimente pentru felul în care arată:"Ești sexy și senzuală" / "Așa de sexy!"/ "WOAAAAAAAA"/ "Frumoasă", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel