Lidia Buble, goală în baie. Artista a renunțat definitiv la inhibiții/ IMAGINI INEDITE

Data publicării:
Lidia Buble, sursa instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa instagram

Lidia Buble și-a pus fanii pe jar cu o nouă ipostază inedită. Artista s-a fotografiat goală în baie,spre deliciul fanilor.

Lidia Buble se mândreste cu o carieră de succes, dar și cu un trup ca tras prin inel. Artista și-a obișnuit admiratorii din mediul online cu aparițiile sale incendiare și cu formele apetisante, pe care le evidențiază prin cele mai sexy ținute.

La 27 de ani, Lidia Buble se poate lăuda cu un corp perfect, cu care stârnește admirația bărbaților și invidia femeilor. Artista este conștientă de atuurile sale, motiv pentru care se fotografiază în ipostaze extrem de provocatoare. Aceasta publică des pe contul său de Instagram imagini care îți taie răsuflarea, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel și s-a lăsat fotografiată goală, în baie.

La vederea fotografiei, admiratorii artistei au înroșit butonul de like și au complimentat-o pentru felul în care arată: "O frumusețe / Ești superbă/  Ochii văd, inima cere/ Ești TOP", sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel