Lidia Buble este în culmea fericirii: „Familia noastră se mărește!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Lidia Buble/ Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Lidia Buble/ Instagram

Familia Lidiei Buble se mărește! Iată ce a mărturisit cântăreața!

Estera, sora Lidiei Buble, este însărcinată pentru a treia oară. Deja mamă a doi băieți, ea așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a noului membru al familiei. La aflarea veștii, cântăreața a fost copleșită de bucurie și emoție, izbucnind în lacrimi de fericire. Artista nu și-a putut stăpâni lacrimile și a mărturisit că este nerăbdătoare să devină din nou mătușă.

Lidia Buble, în lacrimi! Artista este în al nouălea cer

Lidia Buble provine dintr-o familie mare și frumoasă, având 11 frați și surori. Îndrăgita artistă are șase frați, patru surori și mulți nepoți, iar acum familia se mărește din nou. Sora ei, Estera Buble, cu care a participat la Asia Express în 2021, este însărcinată cu al treilea copil.

„Esti, m-ai rupt cu ce ai postat! Vai, nu există bucurie mai mare pentru mine decât atât când familia naostră se mărește cu încă un membru, și încă un membru, și încă un membru! Esti, sunt convinsă că o să aduci pe lume cel mai sweet bebeluși! Vai, nu am cuvinte, nu știu ce să zic!”, mărturisea Lidia Buble, în lacrimi, urmăritorilor săi de pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Lidia Buble, despre greșelile din viața sa. Cine îi este alături artistei necondiționat

Ce mesaj a transmis Estera, sora Lidiei Buble

Estera Buble a anunțat fericita veste pe rețelele de socializare. Sora Lidiei Buble a postat un mesaj online, dezvăluind că în curând va deveni mamă pentru a treia oară și că se simte binecuvântată. Ea a publicat și un videoclip alături de familia sa, în care i se vede burtica de gravidă.

„Un nou capitol. În curând mamă de trei. Binecuvântată!”, a scris Estera Buble în mediul online, în dreptul unui filmuleț.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estera Buble (@estera.buble)

Te-ar putea interesa și: Lidia Buble, audiată la Curtea de Apel București în calitate de martor în dosarul în care ar fi mituit doi poliţişti



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel