Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea despre viața ei intimă. Ce obișnuiește să facă artista în oglindă

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Buble, sursa instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa instagram

Lidia Buble a făcut dezvăluiri despre activități, pasiuni, momente, stări, dar mai ales despre un subiect mai puțin atins de aceasta, viața intimă.

Lidia Buble a fost prezentă în emisiunea ”Întrebarea Mesei Rotunde”, acolo unde a făcut dezvăluiri picante despre viața intimă. Actorul Marius Manole, gazda emisiunii de la Pro TV, i-a adresat artistei mai multe întrebări. La una dintre întrebări, Lidia Buble a făcut o dezvăluire surprinzătoare.  Aceasta a mărturisit că  a stat șapte luni fără să facă amor. Mai apoi, a completat că în timpul partidelor fierbinți obișnuiește să cânte.

„38% dintre americani ar renunța la sex pentru un an de zile doar ca să poată călători. Pentru ce ai renunța la sex timp de un an?”, a întrebat prezentatorul.

„Dar cum să renunț la sex?!”, a replicat artista.

„Pentru Johnny Depp! Adică, îl iei, dar un an nu poți să faci sex cu el. Ai putea?”, a ajutat-o Manole.

„Păi eu ce fac? Doamne ferește!”, a continuat ea.

„Păi, nu că îl vezi prin casă în chiloței, cum se plimbă, că n-ai voie să te atingi de el”, i-a spus Marius Manole.

„Pfoai… Cum să fac așa ceva? E de neconceput! Eu fac fix cum recomandă doctorul pe rețetă”, a conchis vedeta.

„Dacă îți spune cineva: ai de ales așa: «Ori îți pierzi vocea, ori un an de zile nu mai faci sex». Ce alegi?”, a întrebat actorul.

„Am mai stat pe «sec» șase-șapte luni. Pe «sec», nu pe sex! Și fără să fac nimic… Pfoa… că știi că vocea asta te ajută și când (n.r.: întreții relații sexuale)… Eu ți-am zis: eu cânt mereu! Stai să mă… Doamne… Doamne ferește, păi… Cred că ar fi singurul… Asta e floare la ureche. Mamă, dacă ar fi așa: să-mi pierd vocea… nu! Mă leg de calorifer, îmi rod unghiile, strâng din dinți”, a răspuns Lidia Buble.

„Nu fac sex un an, dar pot să mă descurc în alt fel. Păi și noaptea în somn? Știi că se mai întâmplă noaptea în somn (…). Mie-mi place să mă văd în oglindă, cum să nu mă ating? Mă dau cu cremă, poate scap…” a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel