Lidia Buble, condițiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul ei iubit. Ce trebuie să facă acesta

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Buble, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa foto Instagram

Lidia Buble le-a mărturisit fanilor codițiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul ei iubit. 

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Pe lângă vocea inconfundabilă, artista și-a cucerit fanii și cu felul în care arată. Nu-i de mirare acest lucru, mai ales că frumoasa blondină își petrece foarte mult timp în sala de fitness.

Pe plan sentimental, Lidia Buble nu o duce foarte bine. De când s-a despărțit de Răzvan Simion au existat tot felul de speculații cu privirea la o nouă relație. Unul dintre cel mai controversat zvon a fost legat de vacanța exotică pe care ar fi petrecut-o alături de Ensar Duman. 

Lidia Buble, condițiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul iubit!

Lidia Buble este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii ei toate activitățile pe care le face. Recent, aceasta a postat mai multe filmulețe pe InstaStory cu nepoțelul ei. Aflându-se într-o discuție mai serioasă, cei doi au discutat despre secretul femeilor fericite. Micuțul i-a spus mătușii sale că femeile trebuie să rămână acasă, nu să meargă la muncă, bărbații fiind cei care trebuie să facă acest lucru. În urma afirmației făcute de nepoțelul ei, Lidia Buble a mărturisit că este o femeie singură și că nu are cine să aibă grijă de ea.

„Îmi trebuie și mie un bărbat care să-mi dea bani, care să meargă la muncă pentru mine nu? Nu am un bărbat, sunt singură. De asta zic, cineva care să meargă la muncă, să fie important. Dacă nu e important nu face bani.”, i-a spus Lidia Buble nepotului ei.

Discuția dintre cei doi a fost una amuzantă, la care și fanii s-au distrat copios.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel