Lidia Buble, apariție INCENDIARĂ pe rețelele de socializare. Cum s-a pozat vedeta

Data actualizării: | Data publicării:

Lidia Buble s-a afișat într-un costum provocator, care a strâns sute de reacții pozitive.

După ce a părăsit mediul online pentru câteva săptămâni, timp în care nu a mai postat nimic, Lidia Buble revine în forță. Artista s-a pozat într-un costum de latex, cu un decolteu provocator și decupat la mijloc. Cântăreața a accesorizat totul cu o pereche de ochelari strălucitori și cu  pălărie neagră, având o atitudine foarte provocatoare și senzuală.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară: "Cele mai superbe poze", "Arăți fenomenal", "Ești superbă, te urmăresc de 8 ani", "Mi-a fost dor de tine", "Am crezut că mă uit la Dua Lipa. Îți stă superb așa", "Super divă", sunt doar câteva dintre comentariile care s-a strâns la postarea Lidiei Buble.

De ce s-a retras Lidid Buble din online, pentru o perioadă de timp

"Să știți că am dispărut din online, am luat o pauză de la tot ce înseamnă rețele de socializare, pentru că am simțit să fac asta, a fost un fel de detox, de tot ce înseamnă viața asta în online. La nivel psihic, mă simțeam foarte obosită și mi-a prins foarte bine această pauză, în care efectiv am stat eu cu mine, mi-am făcut și această schimbare de look, care sper să vă placă. Am simțit foarte mult să fac lucrul acesta, nu mă mai regăseam efectiv în Lidia varianta blondă. Nu știu dacă voi mai reveni vreodată acolo, dar deocamdată mă simt foarte bine. Sunt sănătoasă, familia mea la fel, nu s-a întâmplat nicio nenorocire, pentru că am văzut că foarte mulți dintre voi ați fost foarte îngrijorați.", a spus artista.

Ce spune Lidia Buble despre schimbarea de look

"Nu am reușit să revin chiar la nuanța naturală, dar în timp, cât o să fie posibil... Eu nu mă mai regăseam în fata aceea blondă. Simțeam că mă sufoc, nu mai puteam efectiv. Am zis într-o seară că o să mă duc să-mi iau un tub de vopsea și o să mă fac singură. Plus că și trebuia să iau o pauză de la blond. Și eu sunt adepta schimbărilor.

Odată cu schimbarea de look, am simțit că s-au schimbat mai multe lucruri în interiorul meu. adică nu este vorba doar despre o schimbare de imagine. Mă văd altfel.. mai echilibrată, mai calculată, mai curajoasă, mai puternică, mai matură, mă simt mai femeie.", a spus vedeta, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel