Lidia Buble, anunț surprinzător după ce a ajuns în Madrid: „Nu știu dacă mă mai întorc”

Data publicării:
Lidia Buble, sursa instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa instagram

Lidia Buble și-a pus pe gânduri fanii, după ce a făcut un anunț surprinzător, imediat ce a ajuns în Madrid.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar și de peste hotare. Artista se bucură de un mare succes pe plan profesional atât în țară, cât și în străinătate. La 27 de ani, cântăreața se poate lăuda cu o viață la care alții doar visează.

Lidia Buble vrea să se mute de tot din țară?

Recent, Lidia Buble și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că a plecat în Madrid alături de o prietenă. Deși și-a exprimat neplăcerea purtării măștii de protecție, fosta iubită a lui Răzvan Simion s-a îndrăgostit instant de frumusețile locului, astfel că a luat decizia radicală de a-și schimba biletul de întoarcere. Vedeta a spus că îi place extrem de mult acel loc, motiv pentru care nu știe dacă se va mai întoarce. 

„Buenos dias (bună ziua)! Doamne, cât de bine sună! Când simți soarele ăsta așa pe față... eu încă nu realizez că sunt aici. Vreau să vă spun că mi-am schimbat deja biletul de întoarcere, ceea ce este foarte grav, dacă după abia o zi mi-am schimbat biletul de întoarcere, nu știu dacă mă mai întorc”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble a recunoscut că a glumit, însă îi place foarte mult acel loc. Mai mult decât atât, artista a fost surprinsă de fanii ei din Spania și a mărturisit că nu se aștepta să fie atât de mulți.

„Glumesc, o să mă mai întorc, dar nu știu când. Îmi place foarte mult, sunt leșinată. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate recomandările. O să încerc să ajung la cât mai multe dintre ele. Mi-ați scris foarte mulți că vreți să mă vedeți, nu mă gândeam că sunt atât de mulți români aici. Știam că sunt, dar nu atât de mulți. M-am gândit ca într-o zi să aleg un loc drăguț și să vă dau întâlnire acolo. O să ne vedem, vă promit!”, a mai transmis ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel