Lidia Buble a renunțat la inhibiții și la haine. Artista s-a lăsat fotografiată în ipostaze senzuale

Data actualizării: | Data publicării:

Lidia Buble a renunțat la inhibiții și s-a lăsat fotografiată în ipostaze extrem de fierbinți.

La un an de la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble surprinde cu un pictorial extrem de senzual. Frumoasa artistă s-a lăsat fotografiată în cele mai intime ipostaze. Vedeta s-a pozat în baie, goală. 

Momentul artistic al cântăreței nu poate fi încadrat în categoria „nud”, deși aceasta nu poartă haine. Lidia Buble nu a lăsat la vedere nicio parte „esențială” a trupului ei, iar rezultatul este cât de poate de sublim, fără urmă de vulgaritate.

„Your eyes speak all the words that your mouth couldnt” (n.r. – „Ochii tăi spun toate cuvintele pe care gura nu le-a putut rosti”)

Fanii au fost uimiți de dezinvoltura artistei, chiar dacă în ultima vreme aceasta a afișat o imagine mai sexy decât în mod normal.

Născută într-o familie de preoți, Lidia Buble a avut mereu grijă ca imaginea ei să fie una curată și s-a ținut departe de scandaluri și vulgaritate. Chiar și despărțirea de Răzvan Simion a fost una discretă, cei doi păstrând pentru ei detaliile care au dus la separare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel