Lidia Buble a izbucnit în plâns. Ce a făcut-o pe artistă să nu-și mai poată stăpâni lacrimile: „Mi-e dor”

Data publicării:

Lidia Buble  nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns, în fața fanilor. Artista a dezvăluit motivul care a copleșit-o.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. La 27 de ani, celebra artistă poată să spună că le are deja pe toate, pentru că pe lângă o familie minunată, vedeta se bucură de un succes formidabil pe plan profesional, melodiile sale ajungând celebre chiar și peste hotare.

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Asta s-a întâmplat și recent, însă de data aceasta,  Lidia Buble a apărut cu ochii în lacrimi. Fosta iubită a lui Răzvan Simion le-a dezvăluit fanilor și motivul lacrimilor de pe chipul ei. Aceasta a postat un mesaj emoționant, prin care a mărturisit că-i lipsește casa ei părintească, dar și frații și surorile sale, deoarece nu locuiesc cu toții în același oraș, în București. Ba mai mult, vedeta a postat și o melodie tristă, unul dintre versurile piesei fiind: „Vreau să merg acasă”.

„Mi-e dor de casă. Mi-e dor de frații și surorile mele”, a scris Lidia Buble la InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel