Lidia Buble a fost "cerută în căsătorie". Ce mesaj a transmis fosta iubită a lui Răzvan Simion

Data publicării:

Lidia Buble a fost "cerută" în căsătorie. Artista a dezvăluit cine i-a pus inelul pe deget.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Pe lângă vocea care a dus-o în cele mai înalte top-uri muzicale, aceasta se mândrește cu un corp de invidiat, motiv pentru care nu ezită să se fotografieze în tot felul de ipostaze provocatoare, care sucesc mințile bărbaților.

Dacă pe plan profesional lucrurile merg foarte bine pentru Lidia Buble, pe plan sentimental artista nu o duce foarte bine. De când s-a despărțit de Răzvan Simion au existat tot felul de speculații cu privirea la o nouă relație. Unul dintre cel mai controversat zvon a fost legat de vacanța exotică pe care ar fi petrecut-o alături de Ensar Duman. 

Lidia Buble, "cerută în căsătorie"!

Artista este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, aceasta și-a surprins urmăritorii cu o fotografie în care poartă un inel superb cu diamant verde imens. În dreptul fotografiei, Lidia Buble a dezvăluit că a fost "cerută în căsătorie". Deși fanii se așteptau să fie vorba de un bărbat, ei bine Lidia Buble le-a spus că  s-a cerut singură.

”Mi-am spus DA mie”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei cu inelul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel