Adi Bărar, șanse mici la viață după infectarea cu COVID-19. Liderul Trupei Cargo a fost intubat

Data actualizării: | Data publicării:
Adi Bărar, foto Facebook/CARGO
Descriere foto: Adi Bărar, foto Facebook/CARGO

Adi Bărar, liderul trupei Cargo se află în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu virusul care a împânzit o lume întreagă.

Chitaristul Adi Bărar este internat la Terapie Intensivă în Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea artistului este extrem de gravă, motiv pentru care medicii l-au intubat. Aceștia au mărturisit că sunt sceptici cu privire la viața artistului și asta deoarece prezintă numeroase comorbidități.

Adi Bărar, în vârstă de 61 de ani a fost stabilizat, însă starea lui este în continuare una gravă, deoarece, pe lângă infecția cu  SARS-CoV-2, acesta suferă și de ciroză hepatică.

“Artistul Adi Bărar a fost internat în data de 23 feb 2021, acum două zile, venind prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă. El a fost depistat cu COVID. Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol”, a declarat Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, potrivit Antena 3.

Mii de fani sunt alături de artist și au transmis numeroase gânduri bune pentru ca acesta să treacă peste cel mai greu moment din viața lui.

“Fii puternic, Adi! Mereu ai fost! Te așteptăm cât mai repede pe scenă sau la o horă mare pe motoare! Te iubim și suntem cu gândul alături de tine”, “Sănătate multă îți dorim! Fanii tăi… te așteptăm cu sufletul la gură . Sperăm să ne încânți iar cu concerte și muzică vie, așa cum numai tu știi să o însuflețești”, “Sănătate multă! M-am obișnuit cu tine, să te văd pe scenă, nu la spital! Mă rog pentru tine, om bun” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de apropiați, dar și de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel