Lia Bugnar rupe tăcerea despre relația de prietenie cu Marius Manole: "Ne-am îndrăgostit ireparabil"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lia Bugnar și Marius Manole, instagram/colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Lia Bugnar și Marius Manole, instagram/colaj foto

Lia Bugnar a vorbit despre relația de prietenie dintre ea și Marius  Manole.

Lia Bugnar și Marius Manole au o relație de prietenie strânsă de ani de zile. Cei doi împart aceeași pasiune pentru teatru și adesea sunt împreună pe marile scene.

Lia Bugnar, adevărul despre relația de prietenie cu Marius Manole

Lia Bugnar a povestit cum s-a cunoscut cu bunul său prieten, Marius Manole. Actrița a mărturisit că au jucat împreună un spectacol, unde au avut rolul de soț și soție, iar acolo a început și povestea lor de prietenie. 

„Ne-am cunoscut acum o sută de ani în teatru (repetam împreună într-un spectacol, eram chiar soț și sotie) și ne-am îndrăgostit ireparabil”, a declarat Lia Bugnar, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Când a luat Lia Bugnar contact cu teatrul

„Cu lumea artistică am luat contact când am intrat la facultate. N-am fost un copil dus la teatru, eram complet nepregătită pentru lumea asta. În schimb, am făcut dintotdeauna teatru, fără să fi văzut. Am inventat apa caldă, cum s-ar spune.

Scriam încă din școala generală niște spectacole, scenete și le montam în clasă, făceam distribuții după cum mă tăia capu și prezentam produsul final pe la serbările școlii. Mă mir și acum de faptul că mă ascultau colegii, îmi legitimau statutul de scriitor, regizor, deși nici eu, nici ei nu știam ce e aia pe atunci”, a mai declarat Lia Bugnar.

Ce recomandări are pentru tineri

„Oooo, sunt atât de multe cărți! Atât de mulți oameni excepționali care s-au ocupat cu scrisul! Nu cred că sunt în stare să aleg una. Poate, ca să mă întorc la punctul 0, aș alege De veghe în lanul de secară' a lui J. D. Sallinger, cartea care, în cele câteva zeci sau poate o sută și ceva de pagini, spune totul despre om. (…)Dacă aș da sfaturi, ar însemna că am descoperit vreo rețetă. Ori nu e cazul. Viața mea este o echilibristică permanentă și momentul în care te-apuci să dai sfaturi mi se pare numa bun să-ți pierzi propriul echilibru, ca să înțelegi mesajul pe care universul ți-l transmite: vezi-ți de treaba ta și mergi pe burtă, mai ales dacă lucrurile iți ies cât de cât! Nu vreau să atrag atenția Divinității asupra mea, s-ar putea să mă ia la ochi și să constate că am mai mult decât merit”, a mai povestit Lia Bugnar.

Lia Bugnar, reacție dură, după ce a aflat că Theo Rose e însărcinată

Lia Bugnar și Anghel Damian ua pus capăt unei relații de iubire de nouă ani de zile, în același timp în care Theo Rose și Alex Leonte și-au spus „adio”, după cinci ani în care au stat împreună. Partea cea mai surprinzătoare pentru fani a venit în urmă cu aproximativ patru luni de zile, când celebra solistă și regizorul serialului „Clanul” s-au hotărât să formeze un cuplu. Acum, cei doi se pare că vor să-și întemeieze o adevărată familie, pentru că vor avea împreună și primul lor copil. Cei doi par că trăiesc în momentul de față cea mai bună perioadă dn viața lor, însă lucrurile pot sta diferit pentru foștii parteneri de viață. Lia Bugnar spune că nu știa despre această veste mare, însă acest lucru nu-i schimbă cu nimic planurile zilei, semn că nu este deloc interesată de faptul că fostul ei iubit va deveni tătic, la doar câteva luni de când s-a despărțit de ea. 

„Nu, n-am auzit-o (nr. vestea sarcinii lui Theo Rose), dar sincer nu e chiar chestiunea care îmi schimbă programul pe ziua de azi. Și în al doilea rând, iarăși nu prea mă interesează veștile acestea.”, a spus Lia Bugnar, potrivit cancan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel