Lia Bugnar, dosar penal, după ce a căzut cu bicicleta. Actrița e șocată: „Mă săltau direct”

Data actualizării: | Data publicării:

Lia Bugnar a dat peste o situație total neașteptată, după ce a ajuns la spital, în urma unui accident minor.

La Bugnar a povestit, pe rețelele de socializare, cum o căzătură cu bicicleta a adus-o în situația de a avea un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

„Nu că asta trebuie să v-o povestesc, să nu rad singură. Azi când mă întorceam de la sport am căzut de pe bicicletă. Nu mai contează cum s-a întâmplat, esență e că singură, nederanjata de nimeni, pe o stradă pustie, am căzut că pleașcă și mi-am spart barbă. În stilu-mi complet neipohondru am venit acasă și am stat o vreme sperând că se vindecă văzând cu ochii. Nu s-a-ntamplat, tot curgea sânge, practic, arătăm bine pentru chestia cu halouinu', doar că eram un pic în contratimp. Bref, mă duc la urgență să-mi coasă barbă. Acolo tre' să te duci la un chiosculet în stradă să scrie o doamna ce-ai pățit și abia dup-aia intri în spital la urgențe minore (căzu' meu). Prima poticnire a venit cu doamna. Zice ce-aveți acolo ? Că eu stăteam cu un șervet la barbă să nu-mi mai pătez și hainele dacă tot îmi distrusesem fatza. Dau servetu' la o parte și zic mi-am belit barba. Zice cum? Am căzut de pe bicicletă, zic. A! Zice, accident rutier! Nu, doamna, eram singură pe stradă, pe trotuar, nimeni în jur și am căzut de pe bicicletă. Zice e accident rutier, trebuie să chemăm poliția. Zic bine, atunci am căzut pe scări. Zice n-ați căzut. Ați căzut de pe bicicletă. Cum s-a-ntamplat! Zic doamna!, dumneavoastră sunteți aici să mă ajutați să-mi coș barbă, nu să faceți reconstituirea căzăturii mele, chiar nu puteți să va vedeți de treaba? Pleacă doamna cu foaia în adancu' chioșcului, închide și-o ușa după ea și vine înapoi și-mi da foaia, îmi zice un' să merg. Mă duc, o doctoriță tânăra și mișto, mă repara repede și se uită pe foaie. Aoleo! E accident rutier?  Zic, nu e, doamna doctor, femeia aia de la chioșc e un om rău. Nu e niciun accident rutier. 

După care vin acasă, viețuiesc și eu că omu' cu barbă cusută și cu o julitura pe tot obrazu' și sună telefonu'. Număr ascuns. Răspund, un domn polițist, nu-i dau numele, deși l-am notat, care-mi zice că mă sună în legătură cu accidentu' rutier de astăzi. Îi zic că n-a fost, că eram eu păluga care-am căzut în barbă de pe bicicletă. Pe trotuar. Zice n-aveți voie cu bicicletă pe trotuar, decât dacă e bandă pentru biciclete. Zic era bandă. Zice unde? Zic pe Kogălniceanu. Zice ce număr? Zic 49. Zice au mai fost alte autovehicule implicate? Domnule, eram pe trotuar. Nimeni pe stradă. Am căzut în barbă, ce vreți de la mine? Zice bine, o să întocmim un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și va sunăm peste trei luni. Zic, domne, glumiți? Îmi faceți dosar că m-am vătămat pe mine corporal? Zice așa e procedura. Va sunăm peste trei luni, cât durează să rezolvăm dosaru'. Zic, domne, o să ajung să mă dau în judecată, să-mi plătesc despăgubiri, să mă bag la închisoare eu pe mine că m-am vătămat corporal din culpă?! Zice n-avem ce să facem, așa e procedura, se face dosar. Zic păi, de-aia nu-s copaci în păduri că faceți dosare dacă-și lovește cineva deshtu' mic de la picior. Zice mai aveți întrebări? Zic pentru liniștea mea vă mai întreb o dată dacă e o glumă. Zice nu, o să fiți notificată peste trei luni. Deja râdeam că proasta și omu' a închis. Eu atâta vreau să va zic, dacă peste trei luni nu mai auziți nimic de mine, înseamnă că am luat-o pe pantă cu scrisu' din temniță să-mi micșorez pedeapsa.
P.S. Nici nu i-am mai zis că mi-am julit și genunchii, că mă săltau direct”, a povestit Lia Bugnar pe Facebook. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience