Lia Bugnar, devastată de durere după ce a fost părăsită de Anghel Damian: „Atunci m-au călcat în picioare efectiv”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube: Pacientul 2.0
Descriere foto: Captură video: YouTube: Pacientul 2.0

Lia Bugnar, regizoare și scenaristă în vârstă de 54 de ani, a vorbit deschis despre suferința prin care a trecut după despărțirea de Anghel Damian, cu care a format o relație timp de 9 ani. În cadrul podcastului „E vremea mea”, aceasta a dezvăluit că despărțirea a fost extrem de dureroasă, iar atitudinea oamenilor din jur a afectat-o foarte mult.

Lia Bugnar, în vârstă de 54 de ani, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după 9 ani de relație. Deși nu se fereau că formează un cuplu, povestea de iubire dintre cei doi a fost una extrem de discretă.

Anghel Damian a fost cel care a părăsit-o pe Lia Bugnar, iar la scurt timp a început o relație cu Theo Rose, în vârstă de 26 de ani. 

Lia Bugnar a suferit enorm după despărțirea de Anghel Damian

Întrebată în cadrul podcastului „E vremea mea” dacă a luat vârsta în calcul pentru că a fost părăsită pentru o fată mai tânără, Lia Bugnar a răspuns:

„Nu am luat vârsta în calcul niciodată. El a făcut extrem de limpede acest aspect și știam că asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă dintre noi era de 23 de ani. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut aproximativ 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta”, a spus regizoarea în cadrul podcastului „E vremea mea”.

Lia Bugnar a recunoscut că atitudinea oamenilor din jur a afectat-o foarte mult

Lia Bugnar a vorbit și despre reacțiile publicului, menționând că oamenii au avut păreri și judecăți dure.

„Este interesantă în schimb reacția oamenilor, mă refer la comentarii. Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații și au păreri, îți spun ce ai făcut greșit, fără să-i întrebi. Au fost lucruri pe care le-am văzut pe Facebook. Erau sute de oameni, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. Ne luau pe toți și ne așezau ca pe păpușele. Erau unii care, culmea, îmi țineau mie partea, un număr infim, probabil oameni care veneau la teatru și mă plăceau de acolo.

La toți era: «da, pentru că este bătrână!» Mă gândeam atunci cât de tristă să fie viața ta să pui atâta patimă în a judeca un om care e oricum prăpădit în acele momente. Eu nu am avut deloc instinctul de a poza în cineva care nu e atins, știa toată lumea ce s-a întâmplat și cine mă întreba atunci «Ce faci, Lia?», eu ziceam direct: «Sunt praf!». Răspundeam direct. Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”, a mai spus Lia Bugnar în cadrul podcastului „E vremea mea”.

„Nici nu știu dacă vreodată ne-am înțeles mai bine decât ne înțelegem acum”

Scenarista a menționat că, în ciuda dificultăților, ambii au ieșit „zdraveni” din această experiență și că în prezent se înțeleg mai bine decât oricând.

„Nu a avut nicio legătură cu vârsta și știu lucrurile astea pentru că știu ce am trăit și chiar el a explicat în felul ăsta, nu avea legătură cu asta! Dimpotrivă, cred că e un dezavantaj undeva acum, pentru că ștacheta lui de înțelegere, de comunicare, e una destul de sus și nu-i ușor după aceea. Dar ne-am descurcat fiecare cum am putut. Am ieșit zdraveni amândoi din chestia asta. Nici nu știu dacă vreodată ne-am înțeles mai bine decât ne înțelegem acum!”, a adăugat Lia Bugnar în cadrul podcastului „E vremea mea”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel