Leonard Doroftei, îngenuncheat de durere la cinci ani de la moartea mamei sale: „Mă uit la cer și zâmbesc”

Loenard Doroftei și mama sa, sursa facebook
Descriere foto: Loenard Doroftei și mama sa, sursa facebook

Leonard Doroftei îi duce dorul mamei sale. Cea care i-a dat viață s-a stins din viață în urmă cu cinci ani.

În urmă cu cinci ani, Leonard Doroftei a trecut prin momente cumplite după ce mama s-a a decedat. Lăzărica Doroftei a murit la scurt timp după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Azi, marele sportiv și-a adus aminte de diminețile în care stătea la cafea alături de mama sa. Totodată, acesta este îngenuncheat de dorul celei care i-a fost aproape necondițioonat.

Fostul campion a publicat pe rețelele de socializare și o serie de fotografii alături de cea care i-a dat viață. Alături de fotografii, Leonard Doroftei a scris și un mesaj emoționant.

„La o cafea cu mama. Acum când beau cafeaua dimineața, mă uit la cer și zâmbesc, știu că și mama face la fel”, a scris Leonard Doroftei în descrierea postării.

 

 

Mama lui Leonard Doroftei era grav bolnavă

 

Lăzărica Doroftei, mama lui Leonard Doroftei s-a stins din viață pe data de 25 februarie 2016, la Spitalul din Ploieşti. Femeia se lupta cu mai multe probleme de sănătate, însă organismul i-a cedat în urma unei intervenții chirurgicale la care fusese supusă.

„ A fost o mamă cu suflet, care a rămas văduvă de tânără. Ea a fost şi mamă şi tată şi prieten. A trebuit să muncească foarte mult. Am avut o casă care stătea să cadă. A luptat aşa cum putea să facă o mamă. (...) Mama a fost o femeie bolnavă. A avut diabet, astm, a făcut o pancreatită urâtă care a doborât-o. A avut 2 operaţii într-o lună de zile şi i-a cedat inima. A fost o suferinţă. Mama după prima operaţie a luat un microb din spital. (...) Eu am crezut că vine acasă că a fost o fire puternică. Nu mi-a venit să cred şi încă nu-mi vine să cred. Astăzi mi-am luat o cafea şi m-am dus lângă ea ca să beau cafeaua cu ea", declara fostul pugilist la o zi după moartea mamei sale, la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 15 dec 2021, 15:17 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience