Leonadro DiCaprio și-a găsit aleasa: „Camila este fata visurilor lui”

Data actualizării: | Data publicării:

Vești proaste pentru admiratoarele lui Leonardo DiCaprio. Actorul este îndrăgostit nebunește de o superbă actriță în vârstă de 23 de ani. 

Au apus vremurile în care Leonardo DiCaprio schimba domnișoarele de la braț cu viteza luminii. După ce s-a iubit cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume, a venit vremea ca săgeata lui Cupidon să-i vină de hac. 


Actorul s-a îndrăgostit nebunește de Camila Morrone, un superb model și actriță în devenire. 


Mai mult, perioada din carantină i-a unit și mai mult. „Sunt atât de îndrăgostiți”, a declarat  o sursă pentru ET Online.

„Camila este fata visurilor lui. Este tânără, este dulce, este simplă, totul este ușor pentru că ea se înțelege atât de bine cu familia lui, iar el, cu a ei. Se cunosc de atâta timp și totul funcționează foarte bine”.

DiCaprio și Camila au o relașie din 2017, însă 2020 a fost anul în care cei doi s-au apropiat mai mult și s au și mutat împreună. 

„El este de obicei foarte independent, petrece mult timp cu prietenii, dar în urma lockdown-ului, a stat aproape mereu cu Camila. Adoră să fie cu ea”, a declarat recent o sursă pentru People.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel