Leon, fiul lui Kamara, a fost operat din nou. Care este starea de sănătate a băiețelului: ”I-aş da picioarele mele”

Data publicării:
Sursa foto: Kamara, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Kamara, Instagram

Leon a ajuns din nou pe masa de operație. Kamara a dezvăluit care este starea de sănătate a băiețelului său. 

Leon, băiețelul lui Kamara, suferă de o boală care necesită mai multe intervenții chirurgicale. Recent, artistul a vorbit despre starea de sănătatea a fiului său, după ce a ajuns din nou pe masa de operație. Kamara a precizat că  va intra în cușca MMA și va lupta împotriva unui fost Războinic de la ”Exatlon”, și anume Iulian Pîtea, în data de 10 Mai, la București, în dorința de a aduna fonduri pentru fiul lui.

Kamara: ”I-aş da picioarele mele”

Kamara a declarat că fiul său are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale pentru a i se lega toți mușchii. De asemenea, artistul a precizat că  Leon face kinetoterapie zilnic, câte două ore, fie în București, fie în Timișoara.

”Înainte de toate, lucrurile acestea se întâmplă pentru că nu au început evenimentele așa cum era odată. Nu au început pentru noi, cel puțin. Sperăm să înceapă cât mai curând. Dar dincolo de aspectul acesta, vreau să fac asta pentru Leon, să pot aduna fonduri pentru el și, totodată, să punctez asta pentru sufletul meu. Să pot să spun că am făcut-o și pe ea, dar mai ales pentru el. Visul meu cel mai mare îl privește pe Leon. Vreau să îl văd sănătos, să poată să meargă fără ajutor, vreau să îl văd cum aleargă și să facă tot ce îi trece lui prin cap. E un băiat genial, îl iubesc din toată inima mea. I-aș da picioarele mele dacă aș putea”, a delcarat Kamara pentru Fanatik.ro

La câte operații pe an este supus Leon

"Doar o operație pe an, cea de Miotenofasciotomie pentru că nu e recomandat să faci mai multe, cu anestezie, e și așa una pe an ne gândim cumva dacă nu e mult dar cumva trebuie să facem operația pentru a-l ajuta să i se dea drumul la mușchi încât să poată lucra mai bine în continuare.", a mai dezvăluit artistul pentru click.ro

Care este prețul unei operații

"Nu avem un calcul pentru tot ce înseamnă să facem tratamentele lui Leon pentru că sunt zilnice, sunt recuperări, sunt medicamentații și așa mai departe. Nu avem o sumă exactă dar cert este că operația în sine cu recuperarea de după, e vorba de trei luni de recuperare de după operație, cu drumul, cu cazarea, cu tot ce ține de asta, ajunge în jur de 10.000 de euro de fiecare dată!", a mai spus acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel