Leo Messi, nou moment istoric. Fotbalistul are cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram

Data publicării:
Sursa foto: Leo Messi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Leo Messi, Instagram

Lionel Messi a reușit să marcheze un moment istoric și în mediul online, după victoria din Qatar. 

Lionel Messi este, cel mai probabil, unul dintre cei mai populari oameni din lume ai momentului actual. Celebrul jucător a reușit să ducă trofeul Cupei Mondiale în Argentina, după mai bine de 30 de ani, fiind pentru a treia oară în istoria țării când cupa este dusă în țara din Sudul Americii. Acum, Messi a înregistrat însă un nou record istoric. Jucătorul argentinian are, în prezent, cea mai apreciată fotografie de pe platforma Instagramului. Este vorba despre poza în care acesta a ridicat în aer Cupa Campionatului Mondial. Încă de la câteva minute de la publicare, postarea acestuia a strâns mii de likuri, iar în prezent se bucură de 68,666,712 de aprecieri. 

„Am visat asta de atâtea ori, am dorit atât de mult încât nu-mi vine să cred. Mulţumesc mult familiei mele, tuturor celor care mă susţin şi, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi.

Demonstrăm încă o dată că argentinienii, atunci când luptă împreună şi sunt uniţi, sunt capabili să realizeze ce şi-au propus.

Meritul aparţine acestui grup, care este deasupra individualităţilor, este forţa tuturor care luptă pentru acelaşi vis care a fost şi visul tuturor argentinienilor… Am făcut-o!!!”, a fost mesajul transmis de Messi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 

O altă fotografi extrem de apreciată, postată de Leon Messi, care a devenit virală peste tot în mediul online, este și cea în care celebrul fotbalist s-a fotografiat cu trofeul în pat. Acesta le-a urat fanilor săi o zi bună, dând de înțeles faptul că trăiește cel mai frumos vis din viața lui.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 

Mark Zuckerberg a anunțat recordul fotografiei postate de Messi

Acest record marcat de fotografia pe care Leo Messi a postat-o pe Instagram, în ziua când Argentina a cucerit Cupa Mondială, nu a fost trecut cu vederea nici de Mark Zuckerberg, care a anunțat momentul istoric de pe contul său personal. Mai mult, se pare că și aplicația WhatsApp a atins un nou record de mesaje transmise pe secundă. 

„Postarea lui Leo Messi de la Cupa Mondială este acum cea mai apreciată din istoria Instagram. De asemenea, WhatsApp a atins un record de 25 de milioane de mesaje pe secundă în timpul finalei.”, a scris Mark Zuckerberg, pe rețelele de socializare. 

 

 

Argentina a învins Franța, într-o finală extrem de strânsă 

Argentina a reușit să ducă acasă Cupa Mondială din Qatar. Echipa Națională a Argentinei a înscris o victorie istorică de 4-3, împotriva Franței. Dacă meciul s-a terminat cu un scor egal, în minutele de penalti s-au departajat și câștigătorii.

„Este ceva absolut incredibil. Știu că Dumnezeu mi-a oferit acest trofeu, sunt sigur de asta! E o bucurie de nedescris pentru noi.

Nu, nu mă voi retrage din echipa națională. Vreau să îmbrac în continuare tricoul Argentinei în calitate de campion mondial. Iubesc fotbalul, nu mi-aș mai putea dori nimic. Ce să mai urmeze? Am reușit să obțin Copa America, Campionatul Mondial…”, a fost prima reacție a lui Leo Messi după cucerirea titlului mondial, potrivit prosport



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel