Leo de la Strehaia și mama lui au fost ridicați de poliție și duși în arest: „Avea COVID și nu a interesat pe nimeni”

Data publicării:
Leo de la Strehaia, foto Facebook
Descriere foto: Leo de la Strehaia, foto Facebook

Leo de la Strehaia, mama lui, fratele vitreg și un verișor au fost condamnați la închisoare. Câți ani vor sta după gratii?

Cunoscutul cântăreț de muzică de petrecere, Leo de la Strehaia și mama lui au fost condamnați la închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală. Ei vor fi încarcerați la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, potrivit Antena 3


În același dosar au fost anchetați și fratele vitreg și un verișor. Cei patru au fost ridicați aseară de poliție și duși în arest. Leo de la Strehaia a primit doi ani și șase luni de închisoare cu executare, după ce a fost acuzat de obținerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul de stat. Mama, fratele vitreg și verișorul cântărețului au fost condamnați la doi ani cu executare de închisoare pentru complicitate, la fapta săvârșită de Leo de la Strehaia.


„S-a întâmplat într-un dosar vechi, în care tata a fost. Patru zile mai avea până la prescripție și nu a mai luat în considerare nicio cerere, nu a mai luat nimic în considerare, că se apropia prescripția”, spune sora cântărețului, potrivit sursei citate anterior. 


Leo de la Strehaia este anchetat încă din anul 2017, într-un dosar de evaziune fiscală. În primă instanță, cântărețul a primit trei ani de închisoare cu executare, dar Curtea de apel București a decis decis ca pedeapsa privativă de libertate să fie de doi ani și jumătate. 


Rudele celor patru susțin că erau infectați cu virusul Covid-19: 


„E bătrână, cu accident vascular, și fratele meu are accident vascular și cu COVID. Și nu a interesat pe nimeni. L-a luat cu COVID că se apropia prescripția”, a spus apropiații celor patru. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel