Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte. Familia bărbatului a făcut anunțul trist: „E în mare pericol”

Data publicării:
Leo de la Strehaia, captură video YouTube
Descriere foto: Leo de la Strehaia, captură video YouTube

Leo de la Strehaia se află în stare gravă, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Leo de la Strehaia a ajuns de urgență pe masa de operație, după ce a suferit un AVC, în timp ce era în închisoare. Patroana, mama vedetei a ținut pe toată lumea la curent cu starea de sănătate a fiului său. Femeia nu a plecat din fața spitalului în care este internat fiul său. Mai mult decât atât, aceasta a rugat pe toată lumea să spună o rugăciune, ca fiul său să treacă și peste această cumpănă. 

Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte

Sora lui Leo de la Strehaia a oferit noi informații despre starea de sănătate a fratelui său. Aceasta a recunoscut că bărbatul nu este într-o stare critică și numai Dumnezeu poate face o minune. Totodată, sora lui Leo de la Strehaia a mărturisit că fratele său mai are nevoie de încă o operație și speră din suflet să treacă cu bine peste această cumpănă. 

„Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral. Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu.

E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm… Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim… Mai are nevoie de o operație și domnul doctor se roagă la Dumnezeu…”, a declarat sora lui Leo de la Strehaia, conform Spynews.

Ce spunea mama lui Leo de la Strehaia, la 10 zile după ce fiul său a fost operat la creier

” Dorm în mașină de 10-12 zile la spital, că nu mă lasă niciunde. M-am rugat de paznici de am băgat mașina aici, de dorm în ea. Nu îmi dau accept acolo polițiștii, îl păzesc.

Îmi mai spun și mie asistentele, femeile de serviciu cum se simte. De 10 zile, prieteni, copilul meu stă doar pe spate și nu s-a sculat nici până acum în picioare. Numai pe spate, prieteni.”, a declarat Patroana.

Mi-a spus doctorul, care l-a internat prima dată aici, că a stat acolo la el, i-a fă cut mult tratament, i-a băgat toate felurile de tratament. A zis: Dacă nu te duci să-l operezi, dacă are șansă, de ce să nu-i mai dai o șansă? Dacă nu-l operezi, în două-trei zile se termină”, a mai adăugat mama lui Leo de la Strehaia.

Este al doilea AVC

În urmă cu câțiva ani, Leo de la Strehaia a suferit o operație pe cord deschis, a făcut un preinfarct, un salt tensional, dar și un alt atac cerebral. 

Atunci medicii l-au avertizat atunci că din cauza stilului de viață haotic pe care-l ducea, dar și a fumatului, problemele de sănătate, în timp, i se vor accentua, potrivit Wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel