Leo de la Strehaia a făcut AVC în închisoare. Mama sa este devastată de durere: „Are un cheag de la inimă la creier și au zis medicii că e grav”

Data publicării:

Leo de la Strehaia ar fi în stare gravă, după ce a făcut un atac vascular cerebral, anunță mama afaceristului. 

Leo de la Strehaia trece prin clipe grele, la un an și trei luni de la arest. Omul de afaceri ar fi făcut un AVC în închisoare, potrivit mamei sale, care și-a strigat durerea pe rețelele de socializare.


 „Sunt amărâtă, vai de capul meu. Să vă rugați pentru copilul meu! Are un cheag de la inimă la creier și au zis medicii că e grav. Să vă rugați pentru el, să îi dea Dumnezeu putere și sănătate! El a făcut bine la toată lumea! El are și alte probleme de sănătate! Medicii au zis că nu se poate fără operație, dar mi-e frică! Nu mai am cuvinte, mă doare sufletul”, este mesajul mamei sale făcut pe YouTube. 

 

În video, femeia îi imploră în lacrimi pe prietenii fiului său să se roage pentru sănătatea acestuia.

„Vă rog din suflet, cei care îi sunteți prieteni, rugați-vă pentru el. Dacă ne rugăm mai mulți îl va ajuta Dumnezeu”, spune mama lui Leo de la Strehaia, în clipul video de pe YouTube. 

 

Este al doilea AVC

În urmă cu câțiva ani, Leo de la Strehaia a suferit o operație pe cord deschis, a făcut un preinfarct, un salt tensional, dar și un alt atac cerebral. 

Atunci medicii l-au avertizat atunci că din cauza stilului de viață haotic pe care-l ducea, dar și a fumatului, problemele de sănătate, în timp, i se vor accentua, potrivit Wowbiz.


Leo de la Strehaia și mama au fost arestați în octombrie 2021

Leo de la Strehaia și mama lui au fost condamnați la închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală. În 2021, cei doi au fost încarcerați la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, potrivit Antena 3. 


În același dosar au fost anchetați și fratele vitreg și un verișor. Cei patru au fost ridicați  de poliție și duși în arest. Leo de la Strehaia a primit doi ani și șase luni de închisoare cu executare, după ce a fost acuzat de obținerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul de stat. Mama, fratele vitreg și verișorul cântărețului au fost condamnați la doi ani cu executare de închisoare pentru complicitate, la fapta săvârșită de Leo de la Strehaia.


Ion Stelică Mihai, cunoscut în showbiz ca Leo de la Strehaia, a fost condamnat pe 29 septembrie 2021, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare într-un dosar de evaziune fiscală. Pentru că faptele se prescriau pe 2 octombrie 2021, s-a dorit o decizie finală cât mai repede.

"Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi, în fond, rejudecând: I. În temeiul art.396 alin.2 din Codul de procedură penală, condamnă pe inculpatul MIHAI ION-STELICĂ la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare, cu executare în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat, prevăzută de art.32 alin.1 din Codul penal rap. la art.8 alin.1 din Legea nr.241/2005 (în reglementarea ulterioară modificării aduse prin Legea nr.55/2021) cu aplic. art.5 din Codul penal. Menţine pedepsele complementare şi accesorii aplicate inculpatului prin sentinţa penală apelată.", arată, printre altele, minuta Curții de Apel București.


Leo de la Strehaia este anchetat încă din anul 2017, într-un dosar de evaziune fiscală. În primă instanță, cântărețul a primit trei ani de închisoare cu executare, dar Curtea de apel București a decis decis ca pedeapsa privativă de libertate să fie de doi ani și jumătate. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel