Ce relație are Neti Sandu cu sora ei: „Mai mult de o săptămână nu am stat să nu ne vorbim". Dezvăluiri inedite din intimitatea vedetei de la ProTV

Data publicării:
Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, Instagram

Neti Sandu dezvăluie cele mai intime gânduri în legătură cu un aspect important pentru aceasta. De asemenea, celebra astroloagă lămurește publicul cu privire la un aspect care era considerat negativ în astrologie.

Neti Sandu este una dintre cele mai celebre vedete din România. Aceasta a dezvăluit cu ocazia unui interviu mai multe detalii despre familia sa. Legătura pe care o are cu familia este indestructibilă, iar acest lucru contribuie la armonia din casă.

Este foarte legată de soră

Neti Sandu dezvăluie că era mai impunătoare decât sora sa. Astfel, cele două nu au stat fără să borbească mai mult de o săptămână.

„Eu eram foarte vocală, iar ea tăcea, eram pe roluri. Nu-și punea mintea cu mine, ci mă lăsa pur și simplu să „descarc ce aveam de spus sau de făcut și ea își vedea de viața ei. Cred că mai mult de o săptămână nu am stat să nu ne vorbim, de obicei așa se întâmpla: eu vocalizam, iar ea tăcea. Ea avea o răbdare nesfârșită.”, a spus astoloaga, conform Viva.

Nepoțica, un rol important

Celebra astroloagă și cu sora sa se întâlnesc cu ocazia revederii cu nepoțica. Toți ceilalți membri ai familiei sunt mult prea ocupați.

„Ne întâlnim cel mai mult când ieșim și cu nepoțica, pentru că toți ceilalți sunt plecați în Turcia. Ieșim să mâncăm, la cumpărături, viața nu s-a schimbat, traseul nostru nu s-a schimbat prea mult. Și nici noi nu ne-am schimbat, fiecare a rămas în rol. (zâmbește)”, a mai spus aceasta pentru viva.

Toată familia e unită

Și copii celor două surori au reprezentat un factor de unitate pentru cele două. Aceștia se luptă pentru a păstra familia unită.

„În plus, au intervenit copiii, care ne-au și unit. După aceea, fiecare și-a văzut de treaba lui și noi am rămas cu nevoia noastră de a-i mai pomeni pe ai noștri. Mai povestim, ne aducem aminte cum făcea mama munți de prăjituri. Mari, oricum, e singura persoană pe care o cunosc de când m-am născut. Adică de-o viață!”, a mai precizat aceasta, potrivit viva.

Are rude la distanță

Sora lui Neti Sandu are două fete, iar cea mare dintre ele are la rândul său doi copii. Cu toate acestea, ei locuiesc în Turcia.

„Sora mea are două fete, iar cea mare are doi copii: o fată și un băiat. Dar ei stau în Turcia și de când au crescut s-au mai distanțat. Cea mică, Alice, care are 33 de ani, simte nevoia să vorbim, pentru că e genul meu, preocupată să înțeleagă. Așa că găsim punți de comunicare. Ea a avut nevoie să păstreze relația, eu bineînțeles că aveam nevoie să vorbesc cu ea.”, a adăugat Neti Sandu pentru Viva.

O apreciază pe Alice

Nepoata lui Neti Sandu, Alice, are un ochi pentru frumos. Acest lucru este apreciat și de mătușa sa.

„Alice s-a regăsit în mici lucruri pe care le fac eu, îi place când îmi pun o anumită bluză sau cum îmi stă părul într-o anumită zi… În fine, lucruri care contează, dar pe care altcineva poate nu le observă. Îmi place că are o anumită dulceață. (zâmbește)”, a spus Neti Sandu.

Faima o deranjează

Pe celebra astroloagă o deranjează faptul că mereu este în centrul atenției, chiar și atunci când face printre cele mai banale activități de zi cu zi.

„Nu, nu m-am simțit, pentru că eu nu am crezut că voi rămâne în lumea asta. Atunci tot timpul eram cu un picior în partea cealaltă, crezând că acum, acum renunț. După aceea, lucrurile au mers de la sine, dar nu a fost ușor. Toată lumea vrea o bucățică din tine, și tu ești în direct încontinuu. Chiar dacă mergi la piață, plătești facturi, orice, cineva trebuie să aibă o remarcă la adresa ta. Nu mai poți să fii cum vrei tu, trebuie să te eticheteze cineva imediat.”, a mai adăugat aceasta.

E de rău mercur retrograd?

De asemenea, astroloaga precizează și că mercur retrograd nu semnifică mereu un lucru rău și vrea să pună în lumină  adevărul.

„Nu, am și spus că nu. Cine a reținut că Mercur retrograd e „bau-bau înseamnă că nu mă urmărește. Eu am spus că Mercur, atunci când e retrograd, ne aduce situații din urmă pe care le putem rezolva numai atunci. Pentru că, altfel, nu le-am mai rezolva deloc. De exemplu, m-am apucat să vând o casă cu trei luni în urmă, n-am putut, au plecat cumpărătorii etc.”, a mai zis Neti Sandu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel