Legătura dintre Oana Zăvoranu și preotul șantajat de homosexuali. Ce a declarat vedeta

Data publicării:
Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram

Marin Ene, paroh din localitatea Fotăchești, este implicat într-un scandal de șantaj. Preotul este amenințat cu filmulețe în care apare în ipostaze mai puțin ortodoxe. 

Preotul Marin Ene ar fi fost amenințat de opt bărbați, pentru suma de 60.000 de euro. Aceștia l-ar fi șantajat că vor publica imagini indecente cu preotul. În acest caz, procurorii au demarat o anchetă, pentru a-i prinde pe șantajatori.


În același timp, Episcopia Alexandriei și Teleormanului a demarat o anchetă internă, în urma căreia preotulului i s-a interzis să mai slujească. Ancheta nu este definitivată, au declarat reprezentanții Episcopiei. 


Preotul Marin Ene a fost un duhovnic foarte apreciat de enoriași, se pare că nume celebre din showbiz s-au spovedit preotului. Oana Zăvoranu declara cu câțiva ani în urmă că discuțiile avute cu preotul dar și pildele primite, au fost un ajutor de nădejde pentru ea. 


„Mă împărtășesc și mă spovedesc. Nimeni nu știe când merg eu la biserică. Am un duhovnic, părintele Marian de la Videle, pe care-l respect enorm. Discuția cu acest om și pildele pe care mi le-a dat m-au ajutat enorm”, a declarat Oana Zavoranu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel