Lecțiile lui Mercur în Pești pentru fiecare zodie/ascendent

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

De la 23 februarie până la 10 martie, Mercur se va afla în semnul Peștilor. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete!

Mercur în Pești vorbește de inspirație, dar și de confuzie. Acesta ne ajută să fim inspirați, creativi și să creăm povești. Dar când vine vorba de aspectele negative, din cauza acestuia ne lăsăm păcăliți și păcălim la rândul nostru, distorsionăm informația foarte ușor, suntem influențabili și ne place să stăm în multă dezordine.

Oamenii care se nasc cu Mercur în Pești în astrograma natală sunt unii dintre cei mai logici deoarece, fiind obișnuiți cu haosul și confuzia, atunci când comunică încearcă să fie cât mai simpli, direcți și pragmatici. Ei încearcă să nu încurce planurile celorlalți.

Iată ce aduce Mercur în Pești pentru nativii zodiacului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur va tranzita casa a 12-a unde se va întâlni cu Saturn. Pe 28 februarie, va avea loc o triplă conjuncție Soare-Mercur-Saturn. În primul rând, astrologul îți pune în vedere să ai grijă de sănătate. Dacă știi că treci prin niște investigații, este posibil să ai tot felul de stări, cum ar fi confuzia. De exemplu, astăzi ți s-ar putea spune un diagnostic, iar mâine altul. Este posibil și să afli în sfârșit ceea ce ai sau cum te poți vindeca. În plus, oamenii dragi din viața ta pot trece prin momente grele legate de sănătate și tu ești alături de ei.

Mercur din casa a 12-a va face opoziție cu casa a 6-a, asociată cu stilul de muncă și relațiile cu colegii. Discuțiile cu oamenii de la serviciu posibil nu vor fi pe placul tău. Dar să ții cont că există și astfel de momente, când nu totul trebuie să fie perfect. La locul de muncă trebuie să acceptăm realitatea și să fim profesioniști, după cum spune Daniela Simulescu.

Altă recomandare pentru tine este să faci pace cu trecutul. Va trebui să înveți acest lucru. Întâlnirea lui Mercur cu Saturn de pe 28 februarie poate fi dură, dar să te ajute. Pe 9 martie, Mercur se întâlnește cu Neptun, iar ție ți-ar putea permite să-ți fie mai 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel