LECȚIA lui Mercur retrograd în Taur pentru fiecare zodie și ascendent

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor name_ gravity
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor name_ gravity

Pe 21 aprilie, Mercur retrogradează în semnul Taurului. Mai jos, găsești recomandări și previziuni pentru fiecare zodie și ascendent. 

Deși retrogradarea va fi de pe 21 aprilie până pe 15 mai, efectele lui Mercur retrograd în Taur se simt deja. Să ne amintim că planeta comunicării a intrat în semnul contaminat de retrogradare pe 3 aprilie și va scăpa de acesta abia pe 11 iunie. 

Acest tranzit vrea de la noi să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum.

Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi ceva solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali.

Ne dă și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Și lucrul acesta are frumusețea sa, până la urmă. Mai mult, toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. 

În plus, va trebui, că ne place sau nu, să avem răbdare. Mercur retrograd în Taur este precum un sol al tranzitului lui Jupiter în același semn, care va începe pe data de 16 mai.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel