Leacul minune care oprește îmbătrânirea, luptă cu celulele canceroase și te scapă de cârcei. Lidia Fecioru: „Nu mai aruncați cojile, după ce ați gătit”

Data publicării:
Captură vide: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură vide: YouTube/Adevaruri ascunse

Lidia Fecioru a dezvăluit care este ceaiul minune pe care îl puteți prepara singuri acasă din cojile de la unele legume, după ce ați gătit. Poate ajuta la alungarea cârceilor, întărirea muşchilor inimii şi chiar la oprirea îmbătrânirii.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit beneficiile uimitoare ale ceaiului preparat din cojile de ceapă. Potrivit acesteia, cojile de ceapă, pe care suntem obișnuiți să le aruncăm după gătit, pot deveni ingredientul minune pentru sănătate. Lidia Fecioru recomandă păstrarea cojilor de ceapă uscate și sfărâmate bine într-un borcan, pentru a ne fi mai ușor atunci când vrem să preparăm ceaiul.

Ceaiul minune care oprește îmbătrânirea, luptă cu celulele canceroase și te scapă de cârcei

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, ceaiul de coji de ceapă are multiple beneficii pentru sănătate. Printre acestea se numără îmbunătățirea funcției vaselor capilare, stoparea procesului de îmbătrânire și întărirea mușchiului inimii. De asemenea, consumul regulat al acestui ceai poate contribui la alungarea cârceilor și poate fi inclus în rutina zilnică ca măsură preventivă împotriva altor afecțiuni.

„Ştiţi că eu tot timpul spun să nu aruncați cojile de ceapă și nici pe cele de usturoi. Ce facem cu ele? Facem ceai. În fiecare zi să bem câte o cană de ceai. Cum facem un ceai simplu, aşa ne facem și din coaja de ceapă. O păstrăm acolo uscată, o punem într-un borcănel, sfărâmată bine, ca să o adăugăm în ceai și o dăm prin strecurătoare. Bem un ceai pe zi. Este o minunăție acest ceai de coji de ceapă.

Este un antioxidant, îmbunătățește funcția vaselor capilare, oprește funcția de îmbătrânire, luptă foarte bine cu celulele canceroase, adică îl putem bea inclusiv preventiv, pentru a nu avea această boală. Explicaţia este aceea că aceste foi de ceapă conțin o substanță foarte bună, care îi ajută și pe cei care au dezlipire de retină, de asemenea întăreşte mușchiul inimii, ajută şi pentru cei care au cârcei noaptea. Așa că nu aruncați cojile de ceapă, după ce ați gătit. Puneţi-le într-un săculeț pe cele uscate, roșii, și când aveţi timp le fărâmați și le lăsaţi acolo. Când e cazul, faceţi un ceai”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, duminică, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la antena3.ro.

Ceaiul care scoate metalele grele din corp

Lidia Fecioru a dezvăluit că ceaiul de coriandru ajută la eliminarea metalelor grele din corp. De asemenea, un antioxidant foarte bun este pătrunjelul, iar pentru creier este bine să bem ceai de rozmarin. Totodată, atunci când ne confruntăm cu senzația de vomă, trebuie să bem ceai de mentă și busuioc. 

„Mulţi oameni se plâng că le ies la analize metale grele în corp. Acest lucru se întâmplă de la un dezechilibru al vitaminelor, al mineralelor și atunci se face depozitarea în sânge mai repede a metalelor grele. E vorba de metabolism, nu că am bea ceva anume. Şi, cel mai important din toate, este glanda tiroidă. Adică trebuie să fim foarte atenți ce se întâmplă cu sistemul nostru nervos și cu glanda tiroidă.

Pentru lucrul acesta este recomandat ceaiul de coriandru. El este cel care "spală" foarte bine, scoate toate reziduurile din sângele nostru, metalele grele chiar şi din organism, pentru că noi avem săruri, avem multe substanţe. Dacă vrem să luăm un antioxidant foarte bun acela este pătrunjelul verde. E un antioxidant excepțional. Şi ca să ne țină bine creierul, bem ceai de rozmarin. Când avem senzație de vomă trebuie să bem ceai de mentă și busuioc. Busuiocul, care se pune şi la friptură, este antibacterian”, a precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel