Leacul care poate face minuni pentru bărbați. Lidia Fecioru: „Tratamentul se face timp de două luni de zile”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac, ce are la bază o plantă destul de comună.

Lidia Fecioru a prezentat un nou leac excelent de această dată pentru toți bărbații. Este potrivit pentru a fi administrat în cazul mai multor simptome neplăcute, iar la bază are o plantă extrem de cunoscută. Tot ce trebuie să faci cu aceasta este să o mai amesteci cu un alt ingredient comun, iar soluția obținută se ține la frigider pe timpul perioadei de tratament.

"Există un leac foarte bun și care vindecă adenomul de prostată, dar pe cel benign, nu pe cel malign, pentru că acolo se intervine chirurgical și medicamentos. Strângem rostopască, o dăm prin mașina de tocat și stoarcem sucul din ea. Se spune că acela e laptele de rostopască.

El se amestecă cu alcool de 70 de grade, în proporţie de 1 la 1, adică cât suc de rostopască avem, atâta alcool punem. Şi îl păstrăm la frigider.”, spune Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Citește și: Adevărul despre ciorbă. Motivul pentru care nu poți supraviețui dacă consumi doar acest preparat. Mihaela Bilic, detaliile pe care nu le știai

Cum se consumă

Tratamentul trebuie să fie urmat pe o perioadă mai lungă de timp, anunță Lidia Fecioru, care spune că trebuie să bei leacul obținut de mai sus aproximativ două luni de zile, pentru efectele dorite. Mai mult, pentru cei care nu-și doresc să consume alcool din varii motive, atunci se poate prepara simplu un ceai cu această plantă.

„Cum bem din el? Se începe de la o picătură pusă în 100 de mililitri de apă, sper să nu iasă la testul de alcool pentru cei care conduc, și facem așa 30 de zile. În fiecare zi, creştem cu câte o picătură, până ajungem să bem 30 de picături în ultima zi. Apoi, începem invers, în descreştere, până ajungem la o picătură. Tratamentul se face timp de două luni de zile. 

De asemenea, se poate face și ceaiul de rostopască, care e foarte bun, nu numai picăturile. Poate unora le e greu să facă sucul de rostopască. Ceaiul de rostopască se face din o lingură de plante la 200 de grame de apă fierbinte, se lasă la macerat două ore.”, a continuat ea.

Citește și: Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Cum se consumă ceaiul

Ceaiul de rostopască nu se consumă în mod obișnuit ca și restul ceaiurilor, ci trebuie administrat de trei ori pe zi, explică Lidia Fecioru, care spune că trebuie să persiști cu acest tratament cel puțin o lună. 

„După aceea, se ia câte o lingură de trei ori pe zi din acel ceai, înainte de masă.  Perioada de tratament este tot la fel: se ia o lună, se face pauză o lună, după aceea se repetă încă o lună de zile", a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

VEZI și: Vrei să slăbești repede și să scapi de celulită? Urmează aceste patru reguli de aur. Carmen Brumă: „Rezultate bune chiar și într-o perioadă scurtă”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel