„Le-au confiscat totul bunicilor mei”. Dan Negru, dezvăluiri despre drama familiei sale: „Sunt milioane de români care au trecut prin asta”

Data publicării:
Dan Negru, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facebook

Dan Negru a vorbit despre tragedia prin care a trecut familia sa și a publicat documentul care demonstrează că bunicilor săi le-au fost confiscate bunurile.

În contextul războiului din Ucraina și al sancțiunilor impuse rușilor de întreaga Europă, Dan Negru a făcut o mărturisire cutremurătoare. Prezentatorul TV a publicat un document, moștenit de la bunicii săi, prin care aceștia erau înștiințați că li se confiscă averea. 

 

„Dumnezeu nu bate cu bâta, bate cu destinul ! 
Englezii i-au confiscat lui Abramovic clubul Chelsea și in Europa s-au confiscat iahturi și proprietăți de sute de milioane de euro de la oligarhii ruși. 
O fi bine, n-o fi? Las mai jos hârtia scrisă de mână,cu pixul,la repezeală, prin care comuniștii aduși de ruși in România le-au confiscat totul bunicilor mei. 
Am moștenit hârtia și o las copiilor mei ca amintire a dezastrului făcut de comunismul rusesc. 
Sunt milioane de români care au trecut prin asta! 
Nu știu dacă rușilor de azi li s-au confiscat averile tot printr-o hartie scrisă cu pixul la repezeală așa cum au făcut-o bunicii lor in țările pe care Uniunea Sovietică le-a distrus. Dar o fi adevărat că nepoții plătesc păcatele bunicilor. 
Greșelile se îndreaptă , păcatele se răzbună...”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare. 

 

Dan Negru, dezvăluiri cutremurătoare despre bunicul său, erou pe frontul de la Stalingrad: “S-a deschis poarta Iadului!”

 

Dan Negru dezvăluit că este încă traumatizat de povestirile bunicului său, „Moș Pali”, erou pe frontul de la Stalingrad și deportat în Bărăgan, în timpul ocupației rusești.

În contextul războiului din Ucraina, Dan Negru a rememorat povestea bunicului său, care a luptat în cel de-al  Doilea Război Mondial și care s-a întors traumatizat în România ocupată de sovietici.

La Stalingrad, în războiul anti-sovietic,  denumit  „Războiul Sfânt, au luptat peste 2.700.000 de oameni. Printre aceștia s-a aflat și infanteristul Pavel sau „Moș Pali”, bunicul lui Dan Negru.


„Eu îi spuneam ‘Moș Pali. În Banat, așa li se zice bunicilor, ‘moș. A trăit 92 de ani, pentru că Dumnezeu i-a dat viață.

(…) La Stalingrad, rușii, ca și nemții, au fost nemiloși. Bunicul meu a tot povestit… Pe prietenul său cel mai bun îl chema tot Pavel, dar acesta nu s-a mai întors acasă. Moș Pali al meu a repatriat lucrurile (n.r efectele personale, în limbaj militar) acestuia, pe care i le-a dat mamei lui Pavel', a povestit Dan Negru pentru fanatik.ro.

Dan Negru: A fost cel mai mare masacru și dezastru militar din istoria Armatei Române

Dan Negru își amintește cu groază povestirile bunicului său, care a descris lupta de la Stalingrad drept „Poarta Iadului”.

„La Stalingrad s-a deschis poarta Iadului! A fost cel mai mare masacru și dezastru militar din istoria Armatei Române. Au pierit pe front în jur de 150.000 de ostași (n.r după unele surse, în jur de 120.000, iar alții au fost luați prizonieri), adică, metaforic vorbind, a murit un oraș mare', a adăugat vedeta de la Kanal D.

Dan Negru, DETALIUL uitat despre Stela Popescu: „A fost un copil refugiat din calea rușilor”. Ultima fotografie cu regretata actriță



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel