Lavinia Pîrva se lansează în televiziune. Unde va putea fi urmărită soția lui Ștefan Bănică Jr.: „Este vorba despre un proiect care mi se potrivește”

Data publicării:
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr, sursa instagram
Descriere foto: Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr, sursa instagram

Lavinia Pîrva a stat pentru o perioadă bună de timp departe de lumina reflectoarelor. Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a ocupat în toată această perioadă de fiul ei. Acum va avea propria rubrică într-o emisiune TV. 

Lavinia Pîrva este o femeie împlinită. Aceasta se bucură de o carieră frumoasă pe plan muzical și de o familie minunată alături de Ștefan Bănică Jr. Cei doi au împreună un băiețel superb. Lavinia a dispărut din lumina reflectoarelor în ultima perioadă pentru a putea avea grijă de cel mic. 


Acum, vedeta a semnat un contract pentru a avea propria rubrică de parenting în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV. Soția lui Ștefan Bănică Jr. este foarte entuziasmată de noul proiect, mai ales că acest domeniu este de mare interes pentru proaspăta mămică. 

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă.


Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mamă ar fi interesată, voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii, cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică, cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, a declarat Lavinia Pârva pentru Click!.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel