Lavinia Pîrva, primele declarații după ce s-a zvonit că ar divorța de Ștefan Bănică: „Ne concentrăm pe creșterea băiețelului”

Data publicării:
Lavinia Pârva, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lavinia Pârva, sursa foto Instagram

Lavinia Pîrva a vorbit deschis despre relația ei cu Ștefan Bănică, asta după ce în spațiul public au apărut mai multe zvonuri despre un posibil divorț.

Lavinia Pîrva a vrut să pună capăt speculațiilor legate de relația ei cu Ștefan Bănică Jr. asta după ce au apărut mai multe zvonuri că lucrurile dintre ei nu ar mai funționa. Chiar de anul trecut, cuplul a fost luat în vizor de gurile rele care afirmau că Lavinia se pregătește de divorț. 


Lavinia Pîrva nu a vrut să comenteze prea mult la acea vreme speculațiile, însă acum a decis să pună capăt acelor speculații. 


„Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului”, a spus Lavinia Pîrva pentru impact.ro.


Lavinia Pîrva reușește să se împartă foarte bine între casă și carieră și poate spune că se dedică foarte mult creșterii băiețelului ei. Vedeta spune că nu și-a dorit să aibă bonă și a preferat să apeleze doar la ajutorul mamei ei. 


„Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi”, a mai declarat Lavinia.


Lavinia Pîrva a dezvăluit cum este Ștefan Bănică Jr. acasă și cum se descurcă în rolul de tătic.


"Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească", a dezvăluit Lavinia Pîrva, la Prima TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel