Lavinia Pîrva, detalii inedite despre Ștefan Bănică Jr: "E panicat și exigent"

Data publicării:
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr, sursa instagram
Descriere foto: Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr, sursa instagram

Lavinia Pîrva a dat din casă tot. Vedeta a dezvăluit cum este cu adevărat Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de foarte mult timp și se iubesc de parcă ar fi adolescenți. Cei doi au o relație destul de discretă și rareori sunt momentele când apar împreună la evenimente. Chiar și așa, cei doi se înțeleg de minune, iar de când au devenit părinți aceștia își dedică o bună parte din timpul lor liber celui mic.

Recent, Lavinia Pîrva a făcut dezvăluiri inedite din viața personală. Aceasta a povestit cum este Ștefan Bănică Jr acasă și cum se descurcă în rolul de tătic.

 

"Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească", a dezvăluit Lavinia Pîrva, la Prima TV.

Vedeta a făcut declarații neașteptate despre fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin, Violeta.

"Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța", a declarat Lavinia Pîrva, la Prima TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel