Lavinia Pîrva, despre relația pe care o are cu fiica Andreei Marin: „E o diferență de vârstă între ei”

Data actualizării: | Data publicării:
Lavinia Pîrva, instagram
Descriere foto: Lavinia Pîrva, instagram

Lavinia Pîrva a vorbit deschis despre fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva se simte o femeie norocoasă în brațele lui Ștefan Bănică Jr. Artista se bucură de o carieră de succes, dar și de o familie minunată. Lavinia a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Violeta, fiica Andreei Marin. Vedeta a avut doar cuvinte de laudă la adresa tinerei. 


„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a declarat Lavinia Pîrva în emisiunea ”Exclusiv VIP” de pe Prima TV. 


Lavinia Pîrva este foarte mândră de fiul ei. Artista spune că își lasă băiețelul să experimenteze și este foarte relaxată în rolul de mămică. Vedeta spune că Ștefan Bănică Jr. este foarte grijuliu și este tot timpul cu ochii pe cel mic. 


„Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a adăugat artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel