Lavinia Pîrva, declarații uimitoare despre Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr

Data publicării:
Andreea Marin și Laviniqa Pîrva, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Laviniqa Pîrva, sursa instagram

Lavinia Pîrva a vorbit despre Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. 

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai discrete și frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Vedeta  se declară o femeie împlinită și fericită. Deși este mamă doar de doi ani, Lavinia Pîrva spune că este extrem de relaxată când vine vorba de cel mic. 

În urmă cu puțin timp, vedeta a făcut declarații neașteptate despre fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin, Violeta.

"Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța", a declarat Lavinia Pîrva, la Prima TV.

Lavinia Pîrva, despre Alexandru, copilul pe care-l are cu Ștefan Bănică

"Alexandru seamănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Mama mea stă cu mine în perioada asta. Noi stăm la curte, a fost mai ușor pentru noi, pe pandemie. Și tata vine foarte des pe la noi. Am vrut ca fiul meu să crească cu bunicii, nu să am o bonă, vreau să stea mama cu el dacă eu nu pot", a completat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel