Lavinia Pîrva, criticată de mama ei și de Ștefan Bănică Jr: Măi, fetiță, tu ai o problemă, trebuie să mergem să o rezolvăm!

Data publicării:
Lavinia Pârva, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lavinia Pârva, sursa foto Instagram

Lavinia Pîrva a făcut dezvăluiri despre viața de familie, despre mama ei și despre Ștefan Bănică Jr. 

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria, după câțiva ani de relație, și au devenit părinți la începutul anului 2019.

Cei doi își țin relația departe de ochii curioșilor, dar din când în când, Lavini Pîrva mai oferă detalii din interiorul familiei pe care o formează alături de cântăreț.

Invitată în cadrul emisiunii online, "Întrebarea mesei rotunde", moderată de Marius Manole, Lavinia Pîrva a dezvăluit ce reproșuri îi face cel mai des soțul ei, Ștefan Bănică. Cântăreața a scos la iveală detalii neștiute legate de căsnicia lor și a povestit cum este ea ca mamă, dar și despre cum a fost în pandemie, atunci când ea și Ștefan Bănică Jr. au stat mai mult împreună.

Ce reproșuri îi face cel mai des Ștefan Bănică Laviniei Pîrva

Printre altele, Lavinia Pîrva a fost întrebată ce îi reproșează cel mai des Ștefan Bănică. Fără rețineri, cântăreața a declarat că el îi spune că ar fi prea permisivă în privința băiețelului lor, Alexandru. Artistul consideră că ea îl lasă să facă mult prea multe lucruri, iar ea a recunoscut că-l lasă pe fiul lor să experimenteze destul de mult, pentru a nu avea un "copil crispat".

 

"Îmi reproșează că sunt mult prea permisivă și mult prea blândă cu fiul meu. Ăsta mic e bombă cu ceas și eu îl las să facă multe lucruri. El vine zice: "Nu avem reguli". Avem reguli, dar nu avem multe NU.

Eu nu-i interzic lucruri și-l las să încerce și să experimenteze, fiind lângă el să nu pățească ceva. E mai greu, pentru că am ales o cale mai grea, pentru că trebuie să ai timp și răbdare. Prefer așa, decât să am un copil crispat", a povestit Lavinia Pîrva în emisiunea lui Marius Manole.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel