Lavinia Petrea, cea mai frumoasă amintire de Crăciun: „Era cald și mirosea a coji de portocală puse la uscat pe sobă” EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Lavinia Petrea, prezentatoarea ȘTIRILE PRO TV, vorbește, într-un interviu SPECTACOLA, despre magia Crăciunului, despre gândurile cu care încheie 2021 și speranțele cu care intră în noul an.

SPECTACOLA: Ce a însemnat 2021 pentru tine?


Lavinia Petrea: A fost un an așezat și liniștit. M-am simțit pregătită să iau lucrurile așa cum vin, să mă bucur mai mult de prezent fară să mai fiu neliniștită că lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. Din punct de vedere profesional a însemnat și o revenire către munca de redacție, care mi-a lipsit în ultimii ani. M-am bucurat să mă reconectez cu colegii de redacție și să mă implic din nou în producția știrilor pe care le prezint. 

SPECTACOLA: Care au fost cele mai mari provocări dar și cele mai mari reușite?

Lavinia Petrea: Pentru mine, anul acesta provocările au avut doar conotații pozitive. Am fost provocata să fac lucruri noi, chiar inedite. Am și cântat :)) iar ce a ieșit puteți vedea în noaptea de Revelion, la PRO TV. La categoria reușite pot trece tot parcursul anului, în care am reușit să mențin un ritm bun pe plan profesional. Pe plan personal sunt recunoscătoare că ai mei sunt sănătoși, iar copiii sunt într-o etapa atât de frumoasa. Ne distram mult cu ei.  Nu mai sunt nici foarte mici, dar nici foarte mari încât să apară provocările specifice adolescentei. 

SPECTACOLA: Cum te pregătești pentru sărbătorile din acest an?

Lavinia Petrea: Anul acesta pregătirea a însemnat fabricarea decorațiunilor pentru Crăciun. Am dedicat mai mult timp și mai multa atenție acestui lucru. Am lucrat împreună cu copiii și suntem foarte mândri de rezultat. În ultimii ani, bradul nostru de Crăciun are în mare parte decorațiuni făcute de noi. Am făcut tot posibilul să nu mă stresez, să nu mă obosesc inutil că să nu mă prindă sărbătorile epuizata. Nu stiu exact cum am făcut dar mi-a ieșit. Niciodată nu am fost mai relaxata că acum în perioada sărbătorilor de iarna. 

SPECTACOLA: Ce reprezintă Crăciunul pentru tine?

Lavinia Petrea: O stare de bine, de relaxare, de conectare mai profunda cu familia și cu prietenii apropiați. Le spun copiilor mei că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi este timpul petrecut împreună. Timpul trece atât de repede și de la an la an, ne trezim că nu-i mai avem alaturi pe bunicii care ni se duc, sau pe alte persoane dragi care pleacă dintre noi. Și atunci iți dai seama și mai mult cât de prețios este timpul pe care îl putem petrece împreună cu ai noștri și cu cei care contează pentru fiecare dintre noi. 

SPECTACOLA: Care ar fi cea mai frumoasa amintire din copilărie legata de sărbătorile de iarnă?

Lavinia Petrea: Imaginea cu mine cu spatele lipit de soba din camera bunicilor mei, acolo unde am crescut. De Crăciun era cald și mirosea a coji de portocală puse la uscat pe sobă. Era un răsfăț să avem portocale de Crăciun.  Și eram fericita să fiu acolo, în casa bunicilor, cu părinții, cu unchii, cu mătușile și toți verișorii. Este o imagine care îmi aduce mereu emoție. 

SPECTACOLA: Care a fost cel mai special cadou pe care ți l-a adus Mosul vreodată?

Lavinia Petrea: S-a întâmplat în 2017, chiar în ajun de Crăciun. Soțul meu a făcut tot posibilul să putem petrece Crăciunul în casa noastră noua. Nu credeam că vă fi posibil, dar iată că în Ajun eram noi patru, pe atunci pe Kain nu o aveam încă, și împodobeam bradul pe care îl avem și acum în curte, pentru că apoi l-am plantat. A fost că o minune pe care doar Moș Crăciun putea să o facă. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lavinia Petrea (@laviniapetrea)

SPECTACOLA: Care sunt gândurile cu care intri în noul an?

Lavinia Petrea: Nu îmi doresc decât să fiu sănătoasă. Eu și toți cei din jurul meu. Și asta doresc tuturor. Mai ales în ultimii doi ani am văzut cu toții cât de fragili putem fi în fata îmbolnăvirii și cum se poate schimba totul peste noapte. Când suntem sănătoși suntem liberi să creștem și să realizam tot ce ne dorim.

SPECTACOLA: Un mesaj pentru cititorii Spectcoloa și DC News:

Lavinia Petrea: La mulți ani, dragi cititori! Să fiți sănătoși și mereu să alegeți cu grija și atenție sursele din care vă informați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel