Lavinia Pîrva nu își mai dorește încă un copil cu Ștefan Bănică Jr. Care este motivul

Data publicării:
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr, sursa instagram
Descriere foto: Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr, sursa instagram

Lavinia Pîrva a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește un al doilea copil cu Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva se poate considera  femeie norocoasă. Vedeta se mândrește cu o familie superbă și o carieră de succes. După ce a devenit mamă, Lavinia Pîrva și-a dedicat tot timpul băiețelului său, Alexandru, mai ales că nu și-a dorit să beneficieze de ajutorul unei bone. Singurul ajutor a venit din partea mamei sale. 

„Am ales să fiu mamă cu normă întreagă. M-a ajutat foarte mult mama mea, a stat cu mine zi de zi. Acum a plecat la Timișoara să mai respire și ea, dar mă bucur că am ales ca Alex să nu crească cu nicio bonă, ci cu mama sau bunica. Sunt mândră că nu a fost nevoie ca cel mic să stea prea mult alături de altcineva. A crescut frumos, doar că știi și tu cum e perioada asta de la 2 ani și jumătate.”, a povestit Lavinia Pîrva.

 

Lavinia Pîrva a declarat că pandemia de coronavirus a apropiat-o și mai mult de familia ei. 

„Am avut foarte mult timp și eu și Ștefan, nu a mai fost nevoie să plecăm. De data asta am stat cu cel mic și a fost extraordinar de bine. Se simte, se vede. Eu mi-am dorit foarte mult să stau alături de copil și Ștefan la fel.”, a explicat Lavinia.

 

Lavinia Pîrva, motivul pentru care nu își mai dorește un copil 

 

Lavinia Pîrva a mărturisit că în prezent nu se gândește la o posibilă sarcină, deoarece îi este suficient băiețelul său. 

 

„În momentul ăsta nu mă gândesc deloc la asta, îmi e suficient. Îmi și imaginez să am 2-3 ca Alexandru, nu cred că aș face față. Alexandru cântă, dansează și e chiar talentat. Cumva el a auzit mereu muzică și s-a născut direct pe scenă.”, a răspuns vedeta care va petrece sărbătorile de iarnă în familie.

„De sărbători vom fi acasă. Abia aștept să fac bradul pentru cel mic pentru că i-am tot povestit de Moș Crăciun. Abia aștept să facem bradul să văd cum reacționează.”, a mai spus Lavinia Pîrva la Pro TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel