Lavinia Pârva, între modă și viața de mămică: Niciodată nu am fost mai fericită, dar niciodată nu am fost mai obosită

Data actualizării: | Data publicării:
Lavinia Pârva- Bănică, foto Instagram/laviniapirvabanica_official
EXCLUSIV
Descriere foto: Lavinia Pârva- Bănică, foto Instagram/laviniapirvabanica_official

Lavinia Pârva-Bănică a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cum s-a reinventat în plină pandemie și despre cum reușește să se împartă între viața de mămică și modă. 

Cântăreața este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală. În 2017, ea i-a spus "Da" lui Ștefan Bănică, în mare secret. Între timp, în viața celor doi artiști a apărut și Alexandru, iar viața Laviniei s-a schimbat radical. Pandemia a găsit-o pe artistă deja în casă, pentru că cel mic avea nevoie de toată atenția ei. 

"Pentru mine, perioada de izolare nu a fost neapărat un lucru greu, pentru că oricum aș fi stat acasă, deoarece copilul era mic și cumva mă bucur că am avut mai mult timp să petrecem cu el, atât eu, cât și tatăl lui", a declarat cântăreața pentru Spectacola.

S-a apucat de modă

Deși o cunoaștem din postura de cântăreața, talentele Laviniei nu se opresc aici. Artista s-a apucat de modă, din necesitate, Cum nu reușea să își găsească haine pe gustul ei, s- a apucat să și le facă singură. De aici și până la deschiderea unei a faceri, a fost un singur pas.

"Toată povestea aceasta a început în momentul în care mi-am dat seama că trebuie să îmi reînnoiesc garderoba. Dar fiind faptul că în timpul sarcinii nu am avut nevoie ca să cumpăr haine, pentru că luasem în greutate suficient cât să nu fie cazul, după aceea a venit pandemia și, la fel, nu am avut ocazia să fac shopping, iar după aceea, când m-am trezit și eu la realitate și am ieșit la cumpărături, mi-am dat seama că nu prea mai găsesc lucruri pe gustul meu. Nu am putut pleca din țară din cauza problemelor pe care le întâmpinăm cu toții, așa că am hotărât să caut o fabrică și să fac o linie personală. Niște haine pe care mi le doresc, așa cum mi le doresc.  Am colaborat cu un atelier care mi-a înțeles ideile și așa am făcut niște produse, pe care le-am gândit exlusiv. Produsele au avut un mare succes în rândul prietenelor mele, în primă fază. Și atunci, am constatat că este un moment bun să dezvolt treaba aceasta și să o fac la nivel de business. Astfel că am deschis un magazin online, care deja se bucură de foarte mult succes. Practic toate aceste produse sunt făcute cumva în stilul meu. Eu sunt genul de femeie căreia îi place să se îmbrace cu haine de calitate, dar în același timp practice și comode, dar cu o notă atipică. Și se pare că sunt foarte multe femei care au aceleași gusturi ca ale mele, astfel că magazinul merge foarte bine", povestește artista. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvabanica_official) on

 


Haine potrivite în pandemie


Artista spune că nu se consideră designer și că are alături de ea oameni avizați care o ajută. Întâmplarea face însă, ca hainele create de ea să fie în tendințele actuale, adică lejere, comode. 


"Hainele mele sunt foarte versatile, și atunci, sigur că se potrivesc foarte bine în această perioadă, dar și în general. Nu mi-aș asuma acest statut. Nu este cazul. Este pur și simplu un lucru care vine din mine, nu am o școală de design la bază. Sunt oameni avizați care mă ajută în sensul acesta, eu doar vin și spun ideile pe care le am", spune Lavinia. 


Niciodată nu am fost mai fericită, dar niciodată nu am fost mai obosită


Vedeta spune că  reușește să se împartă între viața de familie și cea de antreprenor, deși la început nu i-a fost așa ușor. 

"Nu este ușor, îmi mănâncă timp. Cel puțin în prima parte, în momentul în care am demarat acest proiect, a fost mai greu. Am avut-o însă alături de mine pe mama mea, care m-a ajutat foarte mult, astfel că am putut să mă organizez. Necesită multă energie, mult timp, vreau să fiu și alături de copilul meu permanent, să nu ratez nimic", subliniază cântăreața.  


Este extrem de fericită din postura de mămică și nu vrea să rateze nimic din viața lui Alexandru

"Încerc să mă concentrez foarte mult pe creșterea lui Alexandru, pe toate etapele importante din viața lui. Viața de mămică, într-adevăr, m-a schimbat foarte mult, dar e ste cel mai frumos lucru pe care l-am trăit vreodată. Și am să spun ceva care cred că explică totul: Niciodată nu am fost mai fericită, dar niciodată nu am fost mai obosită. 

Despre asta este vorba. Copilul schimbă tot. Eu sunt și genul de mamă care vrea să se implice 100% în tot ceea ce înseamnă creșterea lui Alexandru. Nu sunt genul de mamă care  vrea să aibă o bonă și să își vadă copilul seara.  Nu aș putea. Nu știu dacă este un lucru rău sau bun, dar eu nu sunt construită așa", mărturisește tânăra mămică. 

 

Nu a uitat nici de muzică


Deși viața de mămică îi ocupă tot timpul, Lavinia nu a uitat de publicul ei și lucrează de zor la un proiect inedit. 

"Eu am început să lucrez la un proiect cu influențe balcanice, care se duce puțin pe partea sârbă. Eu am cântat la foarte multe evenimente muzică sârbească. Mi se potrivește bine acest stil și publicul mi-a tot cerut. Astfel încât, am clonat acest proiect și am început deja să înregistrăm. Cred că o să iasă ceva foarte frumos însă nu are sens să îl lansăm acum, dat fiind vremurile în care ne aflăm",  ne-a dezvăluit artista.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel