Lavinia Pârva, despre cheltuielile în familia lui Ștefan Bănică Jr. Nu se uită la bani atunci când vine vorba despre micile plăceri

Data publicării:
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică
Descriere foto: Lavinia Pârva și Ștefan Bănică

Lavinia Pârva a făcut dezvăluiri inedite din viața de cuplu. Vedeta a mărturisit cine cheltuie cei mai mulți bani în familia lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba despre relația lor. Cu toate astea, vedeta a făcut câteva dezvăluiri inedite din familia lui Ștefan Bănică Jr. Mai exact, aceasta s-a decis să dezvăluie  cine este cel mai cheltuitor din familia ei! Lavinia Pârva a declarat că nu se poate abține să cumpere ceva în momentul în care intră într-un magazin.

Vedeta a mărturisit că și-a achiziționat de-a lungul timpului și obiecte scumpe, însă cei mai mulți bani se duc pe cele ieftine.

„Eu sunt cea mai mare cheltuitoare în viață. Eu cred că am o problemă. Maică-mea zice: ‘Măi, fetiță, tu ai o problemă, trebuie să mergem să o rezolvăm…’. Tu știi ce înseamnă să te duci să cumperi prostii așa?

Eu mă duc în magazin și niciodată nu plec fără ceva, să cumpăr ceva, dar eu mai am lucrul acela acasă, înțelegi? Asta e o problemă… Să te ferească Dumnezeu să te duci în supermarket dacă ți-e foame…

Eu nu cheltuiesc bani mulți pe lucruri. Toate prostiile, mult și prost.”, a spus Lavinia Pîrva în emisiunea ‘Întrebarea mesei rotunde’.

 

Totodată, Lavinia Pârva a mărturisit că cei mai mulți bani s-au dus când a cumpărat casa. Cât despre obiectele vestimentare, vedeta a declarat că nu pune accent pe brand-uri și că are foarte multe haine ieftine.

„Acuma, de când este fiul meu, nu mai este loc… Acuma nu vreau să fiu ipocrită… Îți dai seama, că am și lucruri bune și scumpe, recunosc lucrul ăsta, dar nu numai asta.

Adică, cumpăr și lucruri proaste și ieftine.  Acum, cea mai mare sumă pe care am cheltuit-o în viața mea cred că a fost pe casă.

Mi-am cumpărat o casă, dar în rest sunt un om absolut normal, nu sunt un om care epatează, un om care vrea să arate ce branduri poartă. Nu. Am și haine mai ieftine, am și haine într-adevăr mai scumpe.”, a adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel