Lavinia Goste, videoclip alături de fiicele sale: Primenește-ți, gazdă, casa. „Am dorit să îmbin tradiția cu noutatea”

Data actualizării: | Data publicării:

Lavinia Goste a lansat un colind de Crăciun, „Primenește-ți, gazdă, casa”. Gemenele îndrăgitei artiste apar în videoclip!

Link Lavinia Goste – „Primenește-ți, gazdă, casa”

 

 

 

Îndrăgita artistă Lavinia Goste aduce o rază de lumină în sezonul sărbătorilor cu lansarea unui nou colind, menit să aducă bucurie și căldură în inimile ascultătorilor.

 

„Primeneşte-ţi, gazdă, casa”, îmbină tradiția românească cu sunete contemporane și emoția autentică şi asta datorită orchestraţiei deosebite ce poartă semnătura soţului artistei, maestrul Marius Zorilă.

Lavinia Goste, cu vocea sa distinctă și talentul incontestabil, transmite povestea sărbătorilor într-un mod unic, captivând audiența și aducând o notă proaspătă în repertoriul muzical de Crăciun.

 

În „Primeneşte-ţi, gazdă, casa”, Artista are o voce caldă care te trimite chiar în Ajunul Crăciunului, fericit, lângă brad.

"Colindul acesta,  „Primenește-ți, gazdă, casa”, este o călătorie emoțională pentru mine și sper că va aduce bucurie și căldură în casele ascultătorilor mei. Am dorit să îmbin tradiția cu noutatea și să creez ceva cu adevărat special pentru această perioadă magică a anului. Am reușit să filmăm alături de Ioana și Maria, gemenele noastre minunate și cu o parte din familia noastră, fratele lui Marius, Veran Zorilă alături de soția lui frumoasă, Andreea, și minunatele lor fetițe, nepoțelele noastre Ana și Iris. Am dorit să ne unim, să vă transmitem energia noastră, și pentru că toate sărbătorile sunt în familie. Așa să ne fie fiecare sărbătoare, alături de cei dragi. Vă doresc sărbători cu pace și multă fericire!", a declarat Lavinia Goste, extrem de încântată de videoclipul frumos care a ieșit pentru colindul „Primenește-ți, gazdă, casa”, care reflectă atât de bine armonia din familia artistei și căldura pe care o împărtășește pentru cei care o iubesc și o ascultă. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel